12 vedete care au angajat oameni pentru a le ajuta cu cele mai ciudate lucruri. Lady Gaga are pe cineva care să-i încălzească patul!

14 Aprilie 2022

Cu toate acestea, unele dintre ele au mers un pic mai departe și au decis să atribuie angajaților lor sarcini mai mult decât neobișnuite, chiar ciudate sau... frustrante pentru oamenii obișnuiți ca noi.

 

Poate te interesează și: 10 vedete care nu au simțul banului. Află pe ce au cheltuit sume revoltătoare de bani!


Unii angajați ai lor îndeplinesc roluri surprinzătoare care depășesc cu mult responsabilitățile obișnuite ale unui asistent personal, spre exemplu.  

 

Iată în galeria de mai jos 12 vedete care au angajat oameni pentru a le ajuta cu cele mai ciudate lucruri!


Foto: hepta

Lady Gaga

Fosta asistentă a vedetei pop, Jennifer O'Neill, a petrecut mult timp alături de Lady Gaga în turnee.

Atât de mult încât celebra cântăreață i-a cerut chiar să doarmă în același pat cu ea pentru a-l încălzi.

Justin Bieber

Vedeta pop are o echipă mare de asistenți personali. Unii dintre ei au responsabilități foarte neobișnuite și specifice.

Potrivit lui Bill Hader, când Justin Bieber a sosit să filmeze un episod SNL, unul dintre asistenții săi ținea o felie de pizza pentru el, iar altul îi ținea băutura.

Mariah Carey

Antrenorii vocali ai cântăreței Mariah Carey au dezvăluit că ea angajează o persoană a cărei singură sarcină este să țină o băutură cu un pai, astfel încât să nu-și strice rujul.

Această femeie călătorește cu starul pop oriunde merge și face parte dintr-o echipă de 30 de persoane.

Oprah Winfrey

Fiecare femeie știe că alegerea unui sutien potrivit și confortabil poate fi foarte dificilă.

Oprah Winfrey a trebuit să se confrunte cu această problemă, așa că a decis să angajeze un expert în sutiene.

Puff Daddy

Fostul asistent personal al rapperului a scris de atunci o carte de etichetă și a devenit, de asemenea, un muzician și actor celebru.

Dar când Fonzworth Bentley era doar angajatul lui Puff Daddy, el era adesea însărcinat să țină o umbrelă pentru șeful său.

Gwyneth Paltrow

Actrița are un brand de stil de viață și fitness, așa că nu este surprinzător faptul că ar cere sfatul experților în sănătate.

Surprinzător este că are o echipă foarte mare formată din osteopati, medici naturisti, nutriționiști, terapeuți de masaj și antrenori personali pentru a o menține în formă.

Russell Crowe

Multe celebrități angajează bucătari personali, dar este mult mai puțin obișnuit să angajezi pe cineva care se adresează doar copilului tău.

Russell Crowe obișnuia să angajeze doi bucătari în același timp, dar unul dintre ei era însărcinat doar cu pregătirea meselor copilului său.

Ariana Grande

A cânta ore întregi pe scenă poate fi epuizant. De aceea, bodyguarzii și asistenții personali ai Arianei Grande intervin uneori să o ducă pe sus după un spectacol obositor.

Cântarea și dansul cu tocuri înalte pot deveni, de asemenea, dureroase, așa că vedeta pop are uneori nevoie de ajutor suplimentar.

Mark Wahlberg

În loc să cumpere un ceas cu alarmă, Mark Wahlberg a angajat o persoană care trebuie să-l trezească dimineața.

Ceasul cu alarmă uman trebuie să se asigure că actorul nu întârzie la întâlniri și evenimente importante.

Ludacris

Rapperul și vedeta Fast and Furious iubește jocurile vechi din adolescență și îi place să le joace în timpul liber.

Atât de mult încât o persoană din echipa sa este însărcinată să se asigure că consola lui Game Boy are întotdeauna baterii încărcate.

Rod Stewart

A avea un somn bun este foarte important și pentru celebrități.

Atât de mult încât starul rock Rod Stewart a angajat chiar oameni pentru a se asigura că încăperea în care doarme este suficient de întunecată pentru ca el să se odihnească netulburat.

CeeLo Green

Participarea la evenimente și concerte poate fi stresantă și obositoare, dar asistenții personali ai muzicianului se asigură că acesta arată întotdeauna grozav.

Unii dintre angajații lui CeeLo Green sunt rugați să-i ștergă transpirația de pe sprâncene și chiar să-i pună gumă în gură.

MAI MULT DESPRE: vedete, celebritati