12 copii de vedete care au crescut atât de mult încât nu îi mai recunoşti

17 August 2017

Timpul zboară atât de repede, încât nici nu ne vine să credem că acei bebeluşi drăguţi sunt toţi mari acum!

Parcă ieri am văzut-o pe Angelina Jolie ţinându-şi în braţe nou-născuţii, iar acum sunt total transformaţi şi nu i-am mai recunoaşte. De Loudres Leon, fata Madonnei nici nu mai spunem, e o adevărată domnişoară cu multe caracteristici ale mamei sale.

Iată 12 imagini cu copii de vedetă "de atunci și acum":

Sursă foto: brightside

Maddox Chivan Jolie-Pitt (Angelina Jolie și Brad Pitt)

Maddox tocmai a împlinit 16 ani, dar deja vorbește 3 limbi și a făcut primii pași în actorie.

Frances Bean Cobain (Kurt Cobain și Courtney Love)

Singurul copil al lui Kurt Cobain și al lui Courtney Love este o fată care a crescut prea repede și a trecut aproape neobservată. Această femeie de 24 de ani nu este doar o frumusețe, ci și un artist foarte talentat.

Ava Elizabeth Phillippe (Reese Witherspoon și Ryan Phillippe)

Este uimitor cât de bine seamănă Ava Elizabeth cu mama sa. Tânăra studiază în prezent arta și își împarte lucrările de artă pe Instagram.

Brooklyn Beckham (David Beckham și Victoria Beckham)

Jucător de fotbal, model şi actor, se pare că tipul ăsta poate face totul! Brooklyn a adăugat recent o altă pasiune în această listă: a devenit fotograf. La vârsta de 17 ani, a reușit să facă fotografii foarte bune pentru cele mai recente reclame de parfumuri Burberry Brit.

Madelaine West Duchovny (David Duchovny și Téa Leoni)

Fiica de 17 ani a lui David Duchovny a crescut şi a devenit o fată care iubește sportul și fotografia, obține note bune și adesea participă la concertele tatălui ei.

Jaden Smith (Will Smith și Jada Pinkett Smith)

Când a fost ultima dată când l-ai văzut pe băiatul carismatic din Karate Kid? Da, el e! Acest actor, dansator și rapper de 19 ani este tot mai drăguț odată cu trecerea timpului.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (Angelina Jolie și Brad Pitt)

Unul dintre cei mai renumiți copii a împlinit 11 ani în acest an. Ea este o versiune drăguță a mamei sale, cu aceleaşi buze şi ochi mari. Totuși, frumoasa fetiţă a spus odată că a vrut să fie băiat și a cerut să fie numită John.

Lourdes Maria Ciccone-Leon (Madonna și Carlos Leon)

Madonna trebuie să fie foarte mândră de fiica ei. La vârsta de 14 ani, Lourdes și-a lansat propriul brand de modă, Material Girl. Până la vârsta de 20 de ani, și-a început deja cariera ca actriță și cântăreață.

James Wilkie Broderick (Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick)

James are 14 ani şi este primul copil din familie. După cum era de așteptat, băiatul este atras de modă ca şi mama sa celebră.

Lily-Rose Melody Depp (Johnny Depp și Vanessa Paradis)

La fel ca părinții ei talentați, Lily-Rose este foarte ocupată cu cariera ei de actorie și modelling.

Zahara Marley Jolie-Pitt (Angelina Jolie și Brad Pitt)

Zahara a devenit parte a familiei Jolie-Pitt în 2005, când Angelina a decis să adopte o fată abandonată din Etiopia. 10 ani mai târziu, mama sa biologică şi-a arătat dorința de a se reconecta cu fiica ei. Fata a fost fericită să o cunoască și, se pare, vrea să păstreze legătura cu ea pe viitor.

Ever Gabo Anderson (Milla Jovovich și Paul William Scott Anderson)

În ciuda vârstei fragede, micuța Ever a făcut deja primii paşi în modelling. Ea și mama ei apar adesea pe copertele unor reviste celebre.