11 vedete care au născut după 40 de ani

12 Ianuarie 2017
Janet Jackson a născut săptămâna trecută şi are 50 de ani. Halle Berry, care e admirată pentru corpul ei perfect, l-a adus pe lume pe fiul ei Maceo la 47 de ani.


Multe vedete de la Hollywood au reuşit să aducă pe lume bebeluşi şi după ce au împlinit 45 de ani. Şi sunt destul de multe exemplele în acest sens, iar copiii lor sunt perfect sănătoşi şi fericiţi alături de mămicile lor.

Janet Jackson

Cântăreaţa americană în vârstă de 50 de ani şi soţul său, Wissam Al Mana, au devenit părinţi săptămâna trecută. Băieţelul se numeşte Eissa Al Mana şi este primul copil al cântăreţei. Speculaţii despre sarcina ei au apărut în aprilie, când şi-a amânat turneul "Unbreakable", spunând că vrea să se concentreze mai mult pe viaţa de familie alături de soţul ei, Wissam al-Mana. Totuşi, Janet le-a promis fanilor că va reveni pe scenă cât se poate de repede, notează Mediafax.

Madonna

Madonna avea 41 de ani când l-a născut pe fiul ei Rocco.

Gwen Stefani

Celebra cântăreaţă care este admirată pentru silueta, energia sa debordantă şi stilul vestimentar original l-a născut pe fiul ei Apollo Bowie Flynn la 44 de ani. Ea avea deja doi copii pe care i-a născut pe în 2006 şi 2008. După despărţirea de Gavin Rossdale cântăreaţa a început o relaţie cu Blake Shelton, iar în urmă cu câteva zile au apărut şi zvonuri referitoare la o eventuală sarcină.

Halle Berry

L-a născut pe fiul ei Maceo la 47 de ani. Primul copil l-a făcut la 41 de ani, iar din declaraţiile vedetei ea şi-ar dori să se simtă toată viaţa atât de bine cum s-a simţit în perioada sarcinii.

Geena Davis

După ce a născut prima dată la 46 de ani, Geena Davis a rămas din nou însărcinată, iar doi ani mai târziu, la 48 de ani i-a născut pe gemenii Kian and Kaiis.

Susan Sarandon

Celebra actriţă l-a născut pe cel de-a doilea fiu, Miles Guthrie, la 45 de ani. Prima sarcină a avut-o la 39 de ani, aducând-o pe lume pe Eva Amurri, iar la 42 de ani l-a născut pe primul ei fiu, Jack Henry.

Celine Dion

După ce a pierdut sarcina de mai multe ori şi mai multe încercări de fertilizare in vitro, Celine Dion a devenit mamă la 42 de ani, aducându-i pe lume pe gemenii Eddy şi Nelson în 2010.

Mariah Carey

După ce a pierdut o sarcină, Mariah Carey a devenit mamă la 42 de ani când i-a născut pe gemenii Moroccan şi Monroe.

Marcia Cross

Frumoasa roşcată din "Neveste disperate" a devenit mamă la 44 de ani, când le-a născut pe gemenele Eden şi Savannah.

Uma Thurman

A născut al treilea copil, Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson, la vârsta de 42 de ani.

Iman

Supermodelul a născut-o pe Alexandria, fiica ei şi a celebrului David Bowie, la 45 de ani.