11 celebrităţi care au dovedit că simplitatea e cea mai bună alegere

9 Octombrie 2017

Cele mai multe vedete nu înţeleg viaţa unei persoane obişnuite. Cu toate acestea, există şi celebrităţi care în ciuda posibilităţilor finanicare nelimitate, ele aleg simplitatea.

Aceste 11 personalităţi au dovedit că simplitatea e la putere, iar pentru asta merită tot respectul şi admiraţia noastră.

Sursă foto: brightside

Keanu Reeves

Actorul donează în mod constant bani în scopuri caritabile, oferă daruri altora, poartă haine extrem de simple şi se deplasează cu metroul din New York.

Arnold Schwarzenegger

Arnold este o vedetă de talie modială şi totuşi nu este deloc lăudăros. În 2004, în timp ce se relaxa într-o staţiune de pe litoral, el a salvat un om de la înec. El nu a spus jurnaliştilor despre această situaţie şi nu a folosit-o în scopuri comerciale.

Hayden Christensen

Dacă până la vârsta de 35 de ani s-a bucurat de toate deliciile vieţii, apoi Hayden s-a mutat cu familia în Canada unde şi-a cumpărat o fermă. Acum este proprietarul unei grădini, unui coteţ şi a mai multor grajduri.  El lucrează pământul cu un tractor şi colectează culturi imense.

Russell Crowe

Actorul a ales să trăiască la o fermă în loc să se stabilească într-un conac şi conduce un jeep simplu. În loc de maşini şi haine scumpe, a ales să se înconjoare de cai şi câmpuri spaţioase.

Tyra Banks

Faimosul model ignoră restaurantele elegante şi magazinele mari de modă. Ea crede că mâncărurile ieftine sunt de asemenea delicioase şi i se potrivesc mai bine.

Steve Jobs

În ciuda veniturilor sale fantastice, fondatorul imperiului Apple a mizat întotdeauna pe simplitate în toate. El a purtat doar un singur outfit: blugi, bluză pe gât neagră şi adidaşi albi.

Jennifer Garner

Vedeta a optat merue pentru simplitate şi a încercat să nu scoată în evidenţă posibilităţile sale financiare uriaşe. Ea îşi face cumpărăturile din pieţe obişnuite, la fel ca orice simplă casnică.

Boris Johnson

Fostul primar al Londrei, iar acum ministrul Afacerilor Externe al Marii Britanii, alege bicicleta ca mijloc de transport pentru a ajunge la locul de muncă. El o consideră un înlocuitor excelent şi încurajează cetăţenii să îi urmeze exemplul.

Ingvar Kamprad

Fondatorul IKEA a promovat simplitatea timp de mulţi ani. El cumpăra produse ieftine şi haine la reducere, a condus un Volvo vechi de 15 ani şi alege să zbboare la clasa economică. Casa lui este mobilată cu elemente din propriile sale magazine şi e considerat unul dintre cei mai modeşti miliardari din lume.

Mark Zuckerberg

Tricourile gri predomină în garderoba fondatorului Facebook. După cum el însuşi recunoaşte, hainele nu sunt prea importanate şi nu vrea să îşi piardă prea mult timp în alegerea lor. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că tânărul miliardar şi-ar permite să îşi cumpere sute de articole de la branduri renumite pe zi.

Coco Chanel

Coco Chanel a uşurat mult viaţa femeilor din întreaga lume care trebuiau să poarte pălării voluminoase cu pene şi rochii stratificate. Ea a creat celebra rochie neagră simplă şi a transformat elemente precum cravata, umbrelele şi butonii ca accesorii foarte trendy pentru bărbaţi. Ea a purtat ce a creat şi a demonstrat cât de luxos poate să arate o femeie în aceste haine.