10 vedete transformate radical de operaţiile estetice

21 Noiembrie 2017

Pentru cele mai multe vedete, aspectul fizic este totul. Acestea se bazează pe frumuseţea fizică pentru a deveni tot mai populare, mai ales atunci când nu au o altă ocupaţie. Un caz celebru este cel al starletei Kylie Jenner, care s-a transformat radical prin operaţii estetice. Iată şi alte vedete care s-au schimbat foarte mult în urma operaţiilor:

Caitlyn Jenner, 67 de ani

Bruce Jenner este un fost atlet care a depăşit un record mondial la Olimpiada din 1976. La începutul anilor '80 a urmat un tratament cu hormoni, pentru a face tranziţia de la corpul de bărbat la cel de femeie, dar a renunţat atunci când a cunoscut-o pe viitoarea lui soţie. După divorţul de Kriss Jenner, acesta şi-a luat numele Caitlyn şi a făcut o operaţie de schimbare a sexului.

Janice Dickinson, 62 de ani

Modelul Janice Dickinson a trecut prin experienţe traumatizante de-a lungul vieţii, având o adolescenţă tulbure, presărată cu consum de droguri şi alcool. A suferit de cancer la sân şi a vorbit deschis despre problemele prin care a trecut în autobiografia sa. Stilul de viaţă şi operaţiile estetice pe care le-a făcut i-au schimbat radical chipul.

Tori Spelling, 44 de ani

Fiica celebrului producător TV Aaron Spelling, Tori a devenit cunoscută datorită rolului din serialul "Beverly Hills, 90210", produs de tatăl său. Şi-a făcut prima operaţie estetică la vârsta de 16 ani, pentru a-şi modifica forma nasului, apoi şi-a mărit sânii. Unele dintre operaţiile sale estetice nu au fost reuşite, fiind necesare alte retuşuri.

Ashley Tisdale, 32 de ani

Actriţa Ashley Tisdale nu a negat că a apelat la operaţiile estetice, dar a susţinut că a avut nevoie de o rinoplastie pentru a putea respira mai bine. Dar se poate observa că vedeta are şi buzele modificate, la fel şi alte trăsături ale feţei.

Mary-Kate Olsen, 31 de ani

Era dificil să le diferenţiezi pe cele două surori gemene Mary-Kate şi Ashley Olsen, dar în prezent Mary-Kate este mai uşor de recunoscut din cauza operaţiilor estetice la care a apelat. Fanii acesteia nu sunt deloc încântaţi de modificările pe care actriţa le-a făcut asupra chipului său. Aceasta are o formă diferită a buzelor, un nas mai subţire şi pomeţi proeminenţi.

Lindsay Lohan, 31 de ani

Stilul de viaţă dezechilibrat şi-a pus amprenta asupra chipului actriţei Lindsay Lohan. Dar şi operaţiile estetice au avut un rol asemănător. În prezent, vedeta este complet schimbată faţă de cum arăta în urmă cu zece ani.

Megan Fox, 31 de ani

Megan Fox este exemplul perfect care demonstrează că uneori vedetele apelează la operaţii estetice chiar şi când nu este cazul. Natura a fost destul de generoasă cu Megan, dar cu toate acestea, vedeta a decis să facă unele operaţii estetice. Aceasta şi-a schimbat forma buzelor, şi-a subţiat nasul şi şi-a accentuat pomeţii.

Rumer Willis, 29 de ani

Fiica a două staruri sexy, Bruce Willis şi Demi Moore, a declarat în repetate rânduri că este nemulţumită de felul în care arată. Rumer a decis să schimbe asta, apelând la operaţii estetice. Actriţa şi-a micşorat nasul şi bărbia şi şi-a mărit buzele.

Kylie Jenner, 20 de ani

Una dintre cele mai spectaculoase schimbări este cea a starletei Kylie Jenner. Mezina clanului Jenner-Kardashian şi-a făcut câteva operaţii estetice care i-au transformat complet aspectul. Încă de la vârsta de 17 ani, Kylie a fost supusă unor operaţii şi procedee estetice printre care mărirea buzelor, a sânilor, modificarea nasului şi implanturi pentru şolduri.

Bella Thorne, 20 de ani

Actriţa Bella Thorne şi-a făcut pentru prima dată injecţii pentru mărirea buzelor pe când avea numai 16 ani. Apoi şi-a pus implanturi mamare. Deşi are doar 20 de ani, vedeta bifează deja câteva operaţii estetice majore.

MAI MULT DESPRE: vedete, operatii estetice