10 vedete pe care nu ai vrea să le vezi nemachiate! Cum arată fără farduri

7 Septembrie 2017
Ne-am obișnuit ca starurile de la Hollywood să arate întotdeauna impecabil. Dar se pare că în unele cazuri machiajul este cel care face adevărate minuni, iar fără farduri, unele dintre staruri sunt greu de recunoscut. Iată cele mai șocante imagini cu vedete surprinse fără machiaj:

Olivia Wilde

Poate că nu a fost surprinsă într-una dintre cele mai bune zile ale sale, dar în această fotografie Olivia Wilde este dificil de recunoscut. Strălucirea tipică unui star de cinema lipsește cu desăvârșire, deși este clar că Olivia are o frumusețe naturală de necontestat.

Mila Kunis

Cearcăne pronunțate, pungi sub ochi, ten lipsit de strălucire. Dacă ai întâlni-o pe stradă pe Mila Kunis nemachiată, nu ai crede sub nicio formă că ai în față una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood.

AnnaLynne McCord

Actrița AnnaLynne McCord a recunoscut în nenumărate rânduri că are probleme serioase cu tenul și că se confruntă de ani buni cu acneea chistică. Dar starul de la Hollywood a avut suficient curaj încât să se lase fotografiată fără pic de machiaj pentru a le arăta fanilor adevărata sa față.

Sharon Stone

Anii și-au pus amprenta pe chipul lui Sharon Stone. Iar atunci când este nemachiată efectele îmbătrânirii se văd și mai puternic pe figura uneia dintre cele mai sexy staruri de cinema din toate timpurile.

Khloe Kardashian

Surorile Kardashian și-au dobândit celebritatea punând mare preț pe aspectul lor fizic. De aceea, este un devărat șoc să o vezi pe Khloe, sora mijlocie, fără pic de machiaj. Deși are trăsături frumoase, starleta nu pare nici pe departe o divă sexy atunci când nu are strop de machiaj.

Ellen DeGeneres

Vedeta de televiziune Ellen DeGeneres este foarte greu de recunoscut atunci când nu poartă machiaj. Gazda emisiunii de succes "The Ellen Show" pare mult mai în vârstă dacă este nemachiată.

Nicolette Sheridan

Cunoscută pentru rolul din serialul de succes "Neveste disperate", Nicolette arată întotdeauna impecabil, atât pe micul ecran, cât și la evenimentele mondene. Dar lucrurile stau cu totul altfel în viața de zi cu zi. Actrița a fost surprinsă nemachiată de paparazzi, iar diferența este uimitoare.

Sofia Vergara

Sofia Vergara, una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, este de nerecunoscut fără machiaj. Fotografii au surprins-o cu siguranță într-o zi mai puțin bună.

Madonna

Oricât de mult s-ar strădui, Madonna nu reușește să oprească efectele îmbătrânirii asupra chipului său. Iar cel mai bine se vede asta atunci când vedeta nu poartă machiaj, deși se întâmplă rar. Paparazzi au reușit să o surprindă pe Regina Muzicii Pop fără farduri.

Cameron Diaz

Actrița americană militează pentru un stil de viață sănătos și pentru frumusețe naturală, fără prea multe trucuri de machiaj. Dar diferențele de aspect sunt foarte mari între Cameron cu machiaj si Cameron fără machiaj.
MAI MULT DESPRE: frumusete, machiaj, vedete, farduri