10 vedete despre care nu știai că sunt împreună

29 Noiembrie 2017
Kit Harington și Rose Leslie, ambii cunoscuți pentru rolurile din "Game of Thrones", formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe micul ecran. Descoperă și alte staruri care formează cupluri mai puțin cunoscute:

Orlando Bloom și Katy Perry

În ianuarie 2016, la petrecerea care a avut loc după gala Globurilor de Aur, actorul Orlando Bloom și cântăreața Katy Perry au fost văzuți pentru prima dată împreună, părând destul de apropiați. Apoi au mers împreună la o piesă de teatru, alimentând și mai mult zvonurile că ar avea o relație. Abia când au fost fotografiați de paparazzi în timpul unei vacanțe romantice în Hawaii relația lor a devenit cât se poate de clară. Niciunul dintre staruri nu a recunoscut oficial relația.

Kit Harington și Rose Leslie

Cei doi actori s-au întâlnit pe platourile de filmare ale celebrului serial "Game of Thrones", cel care le-a și adus succesul. Dacă între ei exista o chimie puternică și în film, se pare că aceasta era inspirată de realitate. Kit și Rose au apărut pentru prima data împreună pe covorul roșu în 2016, dar aceștia au o relație amoroasă din 2012.

Sarah Paulson și Holland Taylor

Cele două actrițe talentate formează un cuplu din 2015. Deși ambele sunt cât se poate de celebre, relația lor a fost una discretă încă de la început. Sarah Paulson, care este bisexuală, a declarat că diferența de vârstă de 32 de ani dintre ele nu a fost un obstacol în calea iubirii lor.

Rachel Weisz și Daniel Craig

Deși sunt căsătoriți din 2011, actorii britanici Daniel Craig, cunoscut pentru rolul celebrului agent 007, și Rachel Weisz, deținătoare a unui premiu Oscar, reușesc să-și mențină relația departe de ochii presei. Pentru că sunt cât se poate de discreți, nu sunt mulți cei care cunosc faptul că acești doi actori talentați sunt soț și soție.

Alicia Vikander și Michael Fassbender

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale dramei "The Light Between Oceans”, iar de atunci sunt de nedespărțit. Actrița suedeză Alicia Vikander, deținătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "The Danish Girl", și Michael Fassbender, cunoscut pentru rolul principal din filmul "Steve Jobs", sunt foarte discreți în privința relației lor.
MAI MULT DESPRE: actori, relatii, vedete