10 vedete cu fraţi şi surori care le seamănă perfect

Chiar dacă sunt mai puţin cunoscuţi, fraţii şi surorile vedetelor arată la fel de bine ca acestea. Iată cât de mult seamănă!

Nici nu ştiai de existenţa lor, dar la o simplă privire ţi-ai da seama că există o legătură de rudenie între ei. Au trăsături comune şi sunt la fel de minunaţi ca şi idolii noştri.

Brightside ne prezintă cum arată surorile şi fraţii mai puţin cunoscuţi ai vedetelor:

Doug Pitt şi Brad Pitt

Doug este cu trei ani mai mic decât fratele său Brad şi este cunoscut pentru proiectele sale de caritate. Este un om de afaceri de succes şi de asemenea a fost Ambasador al Bunăvoinţei pentru Republica Unită Tanzania în 2010.

Mónica Cruz şi Penélope Cruz

Mónica Cruz este o actriţă de origine spaniolă de succes şi dansatoare, aproape la fel de faimoasă ca şi sora ei mai mare. Surorile Cruz au lansat recent o nouă linie de îmbrăcăminte.

Jonathan Firth şi Colin Firth

Jonathan Firth este un actor englez care a jucat în numeroase piese de teatru, a fost voce pentru mai multe audiobook-uri şi a avut unele apariţii radio şi TV notabile.

Alex Watson şi Emma Watson

Alex este versiunea masculină a surorii sale Emma Watson, amândoi fiind la fel de frumoşi. Fratele mai mic al vedetei a cochetat cu actoria şi are o carieră de model.

Lee Anne DeVette şi Tom Cruise

Sora mai mare a lui Tom Cruise, Lee Anne, a fost PR pentru echipa celebrului actor. Afacerea de familie nu a durat prea mult, dar ca adeptă a scientologiei ca şi fratele său, ei se întâlnesc doar la sesiunile lor spirituale.   

Lizzy, Victoria şi Robert Pattinson

Aceste fete sunt surorile mai mari ale lui Robert. Lizzy este cântăreaţă şi compozitoare, iar în 2014 a concurat la X-Factor. Victoria este o femeie de afaceri de succes.

Hunter Johansson şi Scarlett Johansson

Scarlett are un frate geamăn pe nume Hunter, care a cochetat cu actoria, însă a renunţat şi a intrat în politică. În 2008, el a lucrat cu succes la campania de realegere a Preşedintelui Obama.

Lynda Lopez şi Jennifer Lopez

Lynda Lopez este sora mai mică a celebrei cântăreţe şi actriţe. Ea este cunoscută sub numele de Ly-Lo şi este un jurnalist american care a câştigat premiul Emmy în 2001 pentru Programul de Ştiri matinale.

Natasha Law şi Jude Law

Sora mai mare a lui Jude Law, Natasha, este un cunoscut pictor englez şi designer grafic.

Antonia Kidman şi Nicole Kidman

Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, Nicole Kidman are o soră mai mică la fel de frumoasă ca şi ea. Antonia este jurnalistă şi prezentatoare TV în Australia.