10 vedete care sunt îndrăgostite de aceeași persoană de peste 40 de ani

26 Martie 2022
De multe ori se întâmplă ca relațiile celebrităților să se încheie destul de repede, adesea în urma infidelităților și scandalurilor amoroase. Cu toate acestea, unele vedete demonstrează că faima nu stă întotdeauna în calea unei căsnicii fericite și a unei relații de lungă durată.

Descoperă zece vedete care sunt căsătorite de mai bine de 40 de ani sau care, în ciuda faptului că nu s-au căsătorit, trăiesc o frumoasă poveste de iubire alături de aceeași persoană de peste patru decenii:

William H. Macy și Felicity Huffman - 40 de ani


Felicity Huffman și William H. Macy s-au cunoscut la începutul anilor '80 și s-au căsătorit 15 ani mai târziu. „Îl ador”, a spus Felicity despre soțul său, în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Julia Louis-Dreyfus și Brad Hall - 41 de ani

Actrița din „Seinfeld” și-a cunoscut soțul în timpul facultății, la începutul anilor '80. Cei doi s-au căsătorit în 1987 și au împreună doi fii. Julia a declarat într-un interviu pentru The Week că se simte norocoasă că și-a găsit jumătatea când era tânără. „M-am căsătorit cu tipul potrivit pentru mine, ceea ce este un adevărat noroc. Căsnicia mea și familia mea au fost o prioritate pentru mine. Poate pare o prostie, toți oamenii spun asta. Dar eu m-am străduit să mențin totul intact. Este singura modalitate prin care aș fi putut să supraviețuiesc în aceasta industrie - având familia unită”, a spus Dreyfus.

Ringo Starr și Barbara Bach - 41 de ani

Fostul membru al legendarei trupe Beatles și-a întâlnit soția în anul 1980, când au jucat împreună în filmul „Caveman”. Starr a declarat pentru People că până la finalul filmărilor a știut că o iubește pe Barbara Bach, actriță cunoscută pentru rolul său din seria James Bond.

Angela Bassett și Courtney B. Vance - 42 de ani

Vedeta din „American Horror” l-a cunoscut pe soțul său, actorul Courtney B. Vance, în anul 1980. S-au căsătorit după 17 ani, în 1997 și au împreună doi copii, gemenii Slater și Bronwyn, care au fost aduși pe lume de o mamă surogat în anul 2006.

Sam Elliott și Katharine Ross - 44 de ani

Actorul cunoscut pentru rolurile sale celebre din filme western a jucat alături de soția sa, actrița Katharine Ross, în filmul „Butch Cassidy and the Sundance Kid” în anul 1969. Cu toate acestea, ei au devenit un cuplu nouă ani mai târziu, când au fost colegi de platou în filmul „The Legacy”. S-au căsătorit în 1984 și au împreună o fiică. „Cred că ne place să facem filme și cel mai bun lucru este ca avem împreună această experiență creatoare. Este distractiv”, a declarat Elliott într-un interviu pentru Los Angeles Times.

Meryl Streep și Don Gummer - 44 de ani

Meryl Streep, actorul cu cele mai multe nominalizări la Oscar din toate timpurile, l-a întâlnit pe Don Gummer în 1978, la numai șase luni după ce primul său soț a murit din cauza cancerului la plămâni.
Ei au împreună patru copii și chiar dacă nu vorbesc prea des în public despre căsnicia lor, Meryl a ținut să-i mulțumească în primul rând soțului său atunci când a fost premiată cu Oscarul pentru cea mai bună actriță, în 2012. „În primul rând îi voi mulțumi lui Don, pentru ca atunci când îi mulțumești soțului tău la final, ești acoperit de muzică. Vreau să știe că el mi-a oferit tot ce prețuiesc cel mai mult în viață”, a declarat actrița.

Denzel Washington și Pauletta Washington - 45 de ani

Denzel Washington și Pauletta Washington s-au cunoscut în anul 1977 și s-au căsătorit în 1983. Actorul a dezvăluit că Pauletta i-a refuzat cererea în căsătorit de trei ori, pentru ca într-un final să accepte. 

Jeff Bridges și Susan Geston Bridges - 47 de ani

Actorul Jeff Bridges a dezvăluit că imediat ce a văzut-o pe Susan, când filma pentru „Rancho Deluxe” în anul 1975, a știut că și-a cunoscut viitoarea soție. Deși actrița avea nasul rupt și ochii vineți în urma unui accident de mașină, Jeff s-a îndrăgostit la prima vedere. „Am dansat și asta a fost tot. M-am îndrăgostit până peste cap când am văzut-o prima dată”, a dezvăluit actorul în emisiunea lui Oprah Winfrey. Cei doi s-au căsătorit în 1977 și au împreună trei fiice.

Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson - 52 de ani

Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson au fost iubiți încă din facultate, din anul 1970. S-au căsătorit în 1980 și au împreună o fiică. Jackson a spus de-a lungul timpului că soția sa, la rândul său actriță, îl ajută să fie un actor mai bun și un om mai bun.

Dolly Parton și Carl Dean - 56 de ani

Dolly Parton și soțul său, Carl Dean s-au cunoscut în anul 1964 și s-au căsătorit doi ani mai târziu. Cei doi nu apar prea des împreună, iar cântăreața country a dezvăluit că soțul său preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. „Se spune că de obicei contrastele se atrag și este adevărat. Suntem complet diferiți, dar asta face ca lucrurile să fie frumoase. Nu știu niciodată ce va face sau ce va spune. Mă surprinde întotdeauna”, a dezvăluit Parton într-un interviu pentru People.