10 vedete care şi-au înşelat soţiile cu persoane la care nu te-ai fi gândit

30 August 2017
Mulţi oameni aleg frecvent să îşi înşele partenerii de viaţă, iar câteodată persoana cu care o fac nu arată deloc bine. Atunci când celebrităţile îşi trădează soţiile, aşteptările noastre cresc, însă nici ei nu par să ştie să facă alegeri prea bune!

Thatviralfeed ne prezintă un top al celor mai proaste alegeri sentimentale ale vedetelor. Descoperă povestea a 10 vedete care au decăzut după ce au înşelat:

Hugh Grant

Hugh Grant a ruinat cei 13 ani de mariaj cu frumoasa Elizabeth Hurley din cauza unei prostituate cunoscută ca Divina.

Tony Parker

Tony Parker a înşelat-o pe superba sa soţie, Eva Longoria, chiar cu soţia coechipierului său, Brent Barry. Oribil!

Ryan Phillippe

Ryan Phillippe a trăit în umbra soţiei sale, Reese Witherspoon, cam mult timp. Cu siguranţă aceasta a fost cauza pentru care şi-a îndreptat atenţia către Abbie Cornish, o actriţă mult mai puţin cunoscută!

Jude Law

Jude Law a înşelat-o pe frumoasa Sienna Miller cu bona copiilor lor. Se pare că actorul s-a simţit mult mai atras de aceasta şi nu înţelegem de ce?!

Jesse James

Jesse James a trădat-o pe frumoasa Sandra Bullock cu un personaj destul de porno, Michelle McGee. Totul a ieşit la iveală după ce Bullock a ţinut un discurs la Oscar despre cât de incredibil a fost soţul său?!

Ethan Hawke

Ethan Hawke a înşelat-o pe uimitoarea sa soţie, Uma Thurman, cu bona familiei pe nume Ryan Shawhughes. Acum, cea din urmă i-a devenit soţie.

Prinţul Charles

Prinţesa Diana a descoperit că Charles o înşela cu Camilla Parker chiar în luna de miere.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay a înşelat-o pe Tana, cea care îi era soţie de 12 ani, cu o damă de companie pe nume Sarah Symonds.

Eddie Murphy

Eddie Murphy a înşelat-o pe frumoasa sa soţie, Nicole Mitchell, cu o prostituată travestit cunoscută sub numele de "Shalomar".

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a fost total neinspirat când a înşelat-o pe suprba sa soţie, Maria Shriver, cu menajera familiei.