10 vedete care şi-au înşelat partenerii

9 Decembrie 2017
De-a lungul timpului, au existat multe vedete de sex masculin, dar şi feminin de la Hollywood care şi-au înşelat partenerii. Află care sunt!

De cele mai multe ori, bărbaţii sunt consideraţi a fi cei care înşală mai des. Cu toate acestea, adevărul a ieşit la iveală şi constatăm că sunt şi multe femei celebre care au călcat strâmb, unele dintre ele încercând să ascundă acest lucru.

Iată 10 celebrităţi care şi-au înşelat partenerii:

Meg Ryan

Meg s-a căsătorit cu Dennis Quaid în 1991. Amândoi s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare. Cuplul s-a destrămat în 2001 şi mai târziu, Meg a spus că Dennis a înşelat-o pe parcursul căsniciei. De fapt, la un timp a ieşit la iveală faptul că ea a fost cea infidelă.

Madonna

Madonna a fost căsătorită cu regizorul, Guy Ritchie și au fost minunați împreună, dar căsnicia lor s-a încheiat. Potrivit zvonurilor, Madonna l-a înşelat cu Alex Rodriguez.

Kristen Stewart

Kristen Stewart şi Robert Pattinson au avut o relaţie amoroasă pe parcursul filmărilor pentru "Twilight". Dar dragostea lor nu a durat mult, deoarece Kristen a fost prinsă că l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders. Mai târziu, Kristen i-a cerut scuze lui Robert pentru că a fost infidelă.

Jude Law

Jude Law a început să se întâlnească cu Sienna Miller în timp ce filma pentru "Alfie" în 2003. Cei doi s-au căsătorit în 2004, dar mariajul lor nu a durat mult. În 2008, Jude a dezvăluit că a avut o aventură cu bona copiilor lui.

Jennifer Lopez

În 2001, J-Lo se căsătorea cu Chris Judd după doar un an de relaţie. Dar, vedeta a avut o aventură amoroasă cu Ben Affleck după ce au început să filmeze împreună. Apoi ea a intentat divorţ, iar Chris a fost şocat. Ben şi Jen şi-au făcut apoi publică relaţia, dar s-au despărţit după un an şi jumătate.

Heidi Klum

Heidi Klum şi Seal s-au căsătorit în 2004. Amândoi aveau o viaţă perfectă alături de cei trei copii ai lor, cel puţin aparent. Asta până când s-a descoperit că Heidi îl înşela cu propriul bodyguard. Cuplul s-a destrămat şi cei doi au divorţat în 2007. În 2012, Heidi a recunoscut că a călcat strâmb cu garda ei de corp, Martin Kristen.

Ethan Hawke

În 2009, Ethan Hawke a anunţat că mariajul lui de cinci ani cu Uma Thruman a ajuns la final. Motivul a fost că el a înşelat-o cu dădaca copiilor lor, Ryan Shawhughes.

Britney Spears

Britney Spears şi Justin Timberlake au avut o relaţie la începutul anilor 2000, iar fanii se aşteptau să rămână împreună pentru totdeauna. Dar, în decembrie 2002, cuplul s-a destrămat, iar Justin a lansat melodia "Cry Me A River" din albumul său de debut solo, cu trimitere către Britney. Zvorurile au început să se răspândească şi să se audă peste tot că Britney l-a înşelat pe Justin cu coregraful Wade Robson.

Brad Pitt

La un moment dat, Brad Pitt şi Jennifer Aniston au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. S-au căsătorit în 2000 şi totul a fost perfect până când Brad a început să filmeze alături de Angelina Jolie. Amândoi au decis să se întâlnească unul cu altul, iar Brad a hotărât să divorţeze. După mulţi ani, Brad i-a cerut scuze lui Jennifer, iar ea le-a acceptat.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher și Demi Moore s-au căsătorit în 2005, iar în 2011 a fost acuzat că o înșală. Cuplul s-a destrămat în 2013, iar după doi ani, Scott Eastwood a spus că Ashton a înșelat-o pe Demi cu prietena lui.