10 vedete care s-au născut în familii foarte bogate

Sunt cunoscute poveștile actorilor de succes care au pornit de jos, fiind nevoiți să lucreze în condiții dificile sau chiar să doarmă pe străzi, așa cum a fost cazul lui Daniel Craig, interpretul agentului 007.

Dar la polul opus se află starurile care s-au născut în familii foarte bogate și care au avut mulți bani înainte de a deveni celebre.

Iată care sunt acestea:

Julia Louis-Dreyfus

Julia Louis-Dreyfus, cunoscută pentru rolul Elaine din celebrul serial Seinfeld, este fiica miliardarului Gerard Louis-Dreyfus, care are o avere estimată la 3,4 miliarde de dolari.

Adam Levine

Considerat unul dintre cei mai sexy cântăreți ai momentului, Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a născut într-o familie bogată din America. Tatăl său, Fred Levine, este fondatorul lanțului de magazine M. Fredric, care comercializează haine.

Ariana Grande

Actrița și cântăreața Ariana Grande are mult succes în rândul adolescenților din întreaga lume, ceea ce i-a adus și venituri considerabile. Dar vedeta a fost întotdeauna obișnuită să aibă foarte mulți bani, fiind născută într-o familie înstărită din Florida. Tatăl său este directorul unei companii renumite de design interior din Statele Unite.

Taylor Swift

Nici Taylor Swift nu a avut o copilărie dificilă din punct de vedere financiar. În prezent este una dintre cele mai bogate cântărețe din lume, dar în primii ani ai carierei sale a fost susținută material de părinții săi. Tatăl său este consultant financiar, iar mama sa a fost director de marketing.

Lana Del Rey

Pe numele său real Elizabeth Woolridge Grant, Lana Del Rey s-a născut într-o familie foarte bogată din New York. Deși părinții săi au o avere de câteva milioane de dolari, artista a declarat în numeroase rânduri că nu a fost susținută financiar de aceștia pentru a se lansa în industria muzicală.

Brooke Shields

Actrița Brooke Shields s-a născut într-o familie foarte bogată, dar și cu sânge albastru. Bunica paternă a frumoasei actrițe a fost prințesa italiană Donna Marina Torlonia.

Lady Gaga

Înainte de a se face remarcată prin aparițiile sale excentrice, dar și prin talentul muzical, Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta, a crescut într-o zonă de lux din Manhattan, New York. Părinții săi provin din familii sărace, dar au reșit să-și construiască împreună un imperiu financiar în domeniul telecomunicațiilor.

Cara Delevingne

Modelul britanic Cara Delevingne este fiica unui dezvoltator imobiliar de succes din Marea Britanie. Cara a crescut în cartierul Belgravia din Londra, unul dintre cele mai bogate cartiere ale lumii. Nașul său este Nicholas Coleridge, președintele Conde Nast, compania care publică peste o sută de reviste în întreaga lume, inclusiv Vogue, Vanity Fair, Glamour sau GQ.

Kate Middleton

Deși nu are "sânge albastru", Kate Middleton, actuala Ducesă de Cambridge, s-a născut într-o familie înstărită din Marea Britanie. Părinții săi s-au îmbogățit de pe urma unei afaceri cu produse pentru petreceri, iar averea lor se ridică la câteva milioane de lire.

Gigi Hadid

Unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului, Gigi Hadid este fiica fostului supermodel american de origine olandeză Yolanda Hadid. Tatăl său, Mohamed Anwar Hadid, este de origine iordaniană și este unul dintre cei mai bogați dezvoltatori imobiliari din Statele Unite.
MAI MULT DESPRE: actori, vedete, vedete bogate