10 vedete care nu vor să audă de Facebook, Instagram sau TikTok și preferă o viață privată

17 Octombrie 2022

Când o vedetă postează o fotografie din viața privată pe rețelele sociale, aceasta primește adesea un număr copleșitor de aprecieri și comentarii!

 

Poate te interesează și: Secretul unei căsnicii de 40 de ani. Bono și soția sa, Ali Hewson, sunt și iubiți și prieteni

 

Să ne gândim la Cristiano Ronaldo. În 2021, a postat o poză cu soția sa, Georgiana, și a primit 32,7 milioane de aprecieri.

Cu toate acestea, lumea digitală și like-urile nu sunt pentru toată lumea și nu atrag pe toată lumea, dimpotrivă, unii preferă să stea cât mai departe de ele!

 

Iată în galeria de mai jos 10 vedete care nu vor să audă de Facebook sau Instagram și preferă o viață privată


Foto: Hepta

Tom Holland

Aceast tânăr actor a fost cândva un utilizator activ al Instagram, platformă prin care și-a ținut fanii la curent cu noutățile sale personale și profesionale.

Apoi a folosit aceeași rețea socială pentru a-și anunța fanii că se va retrage din lumea digitală pentru a avea grijă de sănătatea sa mintală, evitând să citească ceea ce se spune despre el.

Deși profilurile sale sunt încă active, Tom s-a abținut să posteze orice conținut acolo.

Pamela Anderson

Cu un sobru „Acesta va fi ultima mea postare pe Instagram, Twitter sau Facebook”, Pamela Anderson și-a luat rămas bun de la rețelele sociale în 2021. De asemenea, le-a explicat fanilor săi că se simte mai inspirată de lectură și natură.

În 2022, ea a postat o poză pe Instagram pentru a promova lansarea unui documentar pe Netflix despre viața ei. Conținea un mesaj scris de mână, care se termină cu fraza: „Sunt în viață pentru a spune povestea adevărată”.

Eddie Murphy

Pe lângă faptul că stă departe de rețelele sociale, Eddie a spus că nici măcar nu deține un computer. Și în plus, nu are chef să împărtășească detalii din viața lui personală pe mediile digitale.

Odată, cineva chiar și-a deschis un profil cu numele său pe Twitter și a aflat despre asta abia atunci când fiica lui i-a trimis un sms prin care îl avertizează despre acest cont și altul similar pe care l-au creat tot pe Instagram.

Chris Pine

Nu este surprinzător faptul că acest actor stă departe de rețelele de socializare, având în vedere că în trecut a mărturisit că are un telefon vechi, nu un smartphone.

La acea vreme, spunea că îi plăcea să simplifice lucrurile. Acum, Pine a recunoscut că și-a cumpărat recent un telefon mobil modern, dar nu exclude să se întoarcă la tehnologia de altadată.

Harrison Ford

Harrison Ford declară ferm că obsesia pentru numărul de like-uri sau de urmăritori pe care le-ar putea avea pe internet este dezastruoasă.

În plus, actorul nu se teme să spună că nu și-a făcut niciodată un selfie, așa că e de înțeles de ce nu îl vom vedea prea curând pe rețelele sociale.

Margot Robbie

În 2021, actrița din Suicide Squad și-a închis conturile cu un scurt mesaj în care și-a luat rămas bun de la urmăritorii ei fără alte explicații la momentul respectiv.

Cu toate acestea, în trecut, ea dăduse indicii despre preferința ei pentru un profil public mai rezervat, referindu-se la Cate Blanchett drept una dintre vedetele al căror exemplu dorea să-l urmeze, pentru că a reușit să-și păstreze viața personală pentru ea însăși.

Matt Damon

Poate că Matt Damon nu are profiluri de rețele sociale publice, dar asta nu înseamnă că este complet rupt de ele.

Într-un interviu, actorul a dezvăluit că are un cont privat de Instagram în care interacționează doar cu prietenii săi apropiați, adăugând: „Nu am văzut niciodată rostul. Viața mea este atât de plină și sunt cu adevărat conectat la cine trebuie să fiu conectat.”

Jay-Z

Deși soția sa, Beyoncé, este un profesionist al rețelelor de socializare, rapperul preferă să rămână în afara lumii virtuale.

Cu toate acestea, în 2021 a făcut o apariție rară pe Instagram, iar noul său cont a câștigat peste un milion de urmăritori în câteva ore.

O zi mai târziu, contul a dispărut ca vântul. Se pare că singurul său scop era promovarea unui film și, odată ce a făcut asta, și-a luat rămas bun de la like-uri și share-uri.

Tina Fey

Motivul absenței din social media a Tinei este lipsa de timp.

Într-un interviu în care a fost întrebată de ce nu are un profil pe Instagram, a spus că „nu sunt suficiente ore în zi pentru asta” și că în momentele în care nu lucrează, preferă să petreacă timpul cu copiii ei.

Miles Teller

Nu veți găsi un cont sub numele lui Miles Teller pe Instagram sau TikTok, deoarece, așa cum a spus el, preferă să-și construiască rețeaua de fani prin filmele sale.

Într-adevăr, ne amintim de el pentru Whiplash și Top Gun: Maverick. Totuși, mișcările sale de dans sunt virale pe ambele platforme, deoarece soția sa, Keleigh Teller, postează acolo coregrafii distractive și momente memorabile alături de soțul ei.