10 vedete care nu sunt cu nasul pe sus

Când vorbim despre viaţa celebrităţilor, cu siguranţă ne imaginăm luxul, limuzinele şi covoarele roşii.

De fapt, multe dintre ele continuă să aibă un stil de viaţă aproape obişnuit şi asemănător pe alocuri cu al nostru. Unele vedete folosesc mijloacele de transport în comun, merg la magazinele obişnuite şi nu suferă prea mult de ele, în ciuda averilor lor.

Conform brightside, iată 10 vedete care ne demonstrează că celebritatea nu le-a luat minţile!

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal este un profesionist entuziast care e mai mult interesat de talent decât de valorile materiale. El spune că e mai bine să fii un actor bun decât unul mediocru şi astfel lucrează foarte mult pentru rolurile sale.

Zooey Deschanel

Zooey Deschanel iubeşte îmbrăcămintea de epocă, filmele şi muzica veche. Ea e departe de tendinţele din modă şi nu e deranjată de opiniile altora. Nu cheltuie bani pe nume de marcă, considerând acest lucru o prostie, dar e implicată în acte de caritate şi investeşte în domeniul imobiliar.

Paul Wesley

Starul din "The Vampire Diaries" nu are prea multe în comun cu imaginea de macho. În timpul său liber, el preferă să joacă hochei, să facă snowboard, să cânte la chitară sau să petreacă timp cu familia. El poate fi adesea văzut în transportul public sau în cafenelele mici.

Jennifer Lopez

J. Lo. se trage dintr-o familie obişnuită dintr-un cartier sărac din Bronx. Ea a devenit de succes datorită diligenţei şi perseverenţei, dar nu a uitat niciodată de unde a plecat. Ea are un stil de viaţă sănătos, lucrează foarte mult, nu bea alcool, susţine un spital pentru copii şi acţionează ca activist pentru drepturile omului.

Katie Holmes

Katie se mândreşte, probabil, cu cea mai vastă galerie de imagini din metrou. O poţi întâlni adesea acolo, singură sau însoţită de fiica sa. Actriţa preferă viteza de mişcare mai degrabă decât transportul luxos.

Michael Douglas

Actorul este renumit pentru abordarea lui ironică asupra vieţii şi, bineînţeles, despre sine. Întrebat de talentul său, el răspunde cu uşurinţă că e foarte bun la schimbarea scutecelor. El nu are o înclinaţie pentru lux şi adesea îşi ia fiica de la şcoală cu metroul.

Dakota Fanning

Dakota Fanning, un star în ascensiune, a scpăpat de soarta celor mai multe vedete tinere. Nu a condus beată şi nu a luat droguri, dar a luat premii, a combinat filmările cu studiile şi a tricotat eşarfe pentru colegi. Ea nu se ascunde de paparazzi şi este adesea văzută în metrou.

Drew Barrymore

Actriţa a cunoscut faima de la o vârstă fragedă, aşa că a trebuit să treacă prin febra celebrităţii. Dar a reuşit să scape şi acum duce o viaţă destul de simplă. De multe ori ea postează fotografii cu ea fără machiaj.

Anne Hathaway

Anne Hathaway spune că e o fată de clasă mijlocie, care a crescut în New Jersey şi va rămâne mereu aşa. Ea nu şi-a arătat niciodată înclinaţia spre lux sau să aibă pretenţii de star, ci a fost văzută în metrou de mai multe ori.

Rihanna

Riri s-a născut în Barbados, într-o familie obişnuită şi faima nu i-a schimbat imaginea de fată simplă. Comunică adesea cu fanii ei pe internet, îi place să lenevească în faţa televizorului, să gătească mâncăruri tradiţionale şi să folosească transportul public.