10 vedete care nu au lăsat celebritatea „să li se urce la cap”. Chris Evans a avut același telefon timp de 7 ani

9 Iulie 2022
În ochii oamenilor obișnuiți, vedetele duc o viață extravagantă, imposibil de atins pentru cei mai mulți dintre noi. Asociem starurile cu luxul și cheltuirea fără grijă a banilor. Dar nu este întotdeauna așa. Unele vedete demonstrează că nu au uitat de unde au plecat și chiar dacă au averi de zeci de milioane de dolari, se comportă ca niște oameni obișnuiți. 

Descoperă 10 vedete care nu au lăsat celebritatea să le schimbe: 

Sarah Michelle Gellar folosește cupoane de reduceri

Vedeta din „Buffy, spaima vampirilor” a mărturisit că ea și soțul său, actorul Freddie Prinze Jr., merg adesea la cumpărături, astfel că încearcă să afle ce produse sunt la reducere. Actrița a dezvăluit că folosește adesea cupoane de reduceri. 

Jennifer Lawrence nu consumă băuturi din minibarul camerelor de hotel

Jennifer Lawrence își permite cu siguranță să folosească minibarurile din camerele de hotel, dar actrița a declarat că i se pare ceva în neregulă să cumpere produse atât de scumpe. Ea spune că modul în care a fost crescută o face să conștientizeze și acum valoarea banilor. Într-un interviu din anul 2013, vedeta a dezvăluit că a condus aceeași mașină veche mult timp după ce a devenit celebră. 

Mick Jagger nu aruncă obiectele stricate, ci încearcă să le repare

Starul rock s-a descris ca fiind o persoană chibzuită și a spus că nu face parte din generația care pur și simplu aruncă un computer la gunoi dacă s-a stricat. El a mai dezvăluit că preferă să vadă că o mașină este reparată, nu casată.

Shailene Woodley spune că celebritatea nu a schimbat-o

Vedeta din „The Fault in Our Stars” a spus într-un interviu că nu este deloc interesată de bani, astfel că viața ei nu s-a schimbat prea mult de când a apărut în filme de succes. Woodley susține că nu are niciun fel de extravaganță și din acest motiv nu cheltuie prea mulți bani. 

Renee Zellweger a fost lăudată de colegi pentru simplitatea ei

Renee este actrița principală în filmele din seria „Bridget Jones Diary” și i-a șocat pe colegii săi de platou prin atitudinea sa prietenoasă și umilă. Debra Gillett, care a jucat alături de ea în acest film, a dezvăluit că Zellweger „stătea pe cutii și își mânca prânzul din caserole de unică folosință, la fel ca restul echipei”. 

Lady Gaga a locuit în aceeași garsonieră și după ce a devenit superstar

Faimoasa cântăreață a declarat că nu cheltuie bani pentru că banii nu contează pentru ea. Gaga a locuit o perioadă de timp în aceeași garsonieră în care a stat înainte să devină celebră. Ea a dezvăluit că la un moment dat managerul ei a crezut ca ea și-a pierdut cardul, pentru că nu cheltuia aproape nimic.

Keanu Reeves circulă cu metroul

Există o mulțime de povești despre cât de amabil este Keanu Reeves în realitate. În anul 2011 o filmare cu actorul a devenit virală. Acesta a fost văzut călătorind cu metroul și i-a oferit locul lui unei doamne care stătea în picioare. Starul este recunoscut și pentru amabilitatea sa față de fani, pe care nu îi refuză niciodată atunci când cer autografe sau vor să facă poze cu el. 

Julia Roberts gătește singură pentru familia ei

De fapt, Julia, care este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, nu are dădacă pentru copiii ei, nu are menajeră sau bucătar șef, așa cum se întâmplă de obicei în cazul altor vedete. Ea a glumit că oamenii sunt surprinși să audă că își gătește singură și o întreabă cum reușește. Răspunsul său amuzant este acela că „foamea te motivează”.

Halle Berry se gândește mereu la viitor și economisește bani în loc să cheltuie

Actrița a declarat că deși este recunoscătoare pentru averea sa, îi este întotdeauna teamă că va pierde totul într-o secundă. Ea își planifică cu atenție situația financiară și preferă să strângă bani în loc să îi cheltuie. Halle a dezvăluit că nu este o persoană „care să aibă 10 mașini și o mulțime de diamante”. 

Chris Evans a avut timp de șapte ani același telefon mobil

Starul din filmele Marvel spune că nu este genul de persoană care să cumpere un telefon nou la fiecare 6 luni. El a folosit un telefon iPhone 6S timp de șapte ani. Când a fost momentul să se despartă de telefonul lui, actorul a scris pe Instagram: „RIP iPhone 6. Ne-am înțeles bine. O să-mi lipsească butonul tău home. Nu o să îmi lipsească să mă lupt in fiecare seară să te pun la încărcat. Sau fotografiile tale pixelate.”

MAI MULT DESPRE: vedete, faima, celebritate