10 vedete care au vorbit deschis despre masturbare. Rihanna a dat detalii pe Twitter

2 Iunie 2021
Unele vedete fac orice pentru a păstra discreția asupra vieții lor private. Altele, în schimb, vorbesc fără să stea pe gânduri despre orice, inclusiv subiecte delicate precum viața sexuală și masturbarea. Confesiunile lor sunt șocante tocmai pentru că vin din partea unor celebrități, iar fanii rămân adesea muți de uimire. 

Citește și: 12 vedete care regretă că au devenit faimoase
 
Descoperă în galerie zece vedete care au vorbit deschis despre masturbare. 

Miley Cyrus

Miley Cyrus, care este recunoscută pentru atitudinea ei deschisă față de orice subiect, indiferent cât de delicat sau stânjenitor ar fi, a făcut o declarație șocantă pe tema masturbării. Vedeta a postat o imgine pe rețelele de socializare (pe care a șters-o ulterior) în care apare cu mâna în pantaloni. Vedeta a adăugat mesajul „Masturbarea zilnică ține haterii la distanță.”

Rihanna

În anul 2012, Rihanna și-a „asigurat” fanii că se masturbează indiferent de lună. „Mai este Luna Națională a Masturbării. Mai degrabă 2012 este anul masturbării”, a scris ea pe Twitter.

Gina Rodriguez

Actrița Gina Rodriguez, cunoscută pentru rolul din serialul „Jane the Virgin”, a dezvăluit că se simțea foarte vinovată când se masturba. „Doamne, era o vină uriașă! Care a durat prea mult. Sau poate că m-am masturbat prea mult!”, a declarat actrița în 2017.

50 Cent

Rapperul a declarat în cadrul unei sesiuni de întrebări pe Reddit, în secțiunea Ask Me Anything (Întreabă-mă orice), că are o leziune musculară la umărul stâng din cauza masturbării excesive.

Robert Downey Jr.

Nici actorul Robert Downey Jr. nu se sfiește să vorbească despre viața lui sexuală și obiceiurile legate de masturbare. „Mă masturbam compulsiv, în serie. Dar este cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac”, a declarat actorul în 2008.

Seth Rogen

„Mulțumesc @RuPaul! Când avem 15 ani, m-am masturbat uitându-mă la o poză cu tine, crezând că ești fată!”, a scris actorul pe Twitter, făcând referire la RuPaul Andre Charles, un drag queen celebru în Statele Unite.

James Franco

„Petrec mult timp în hoteluri. Dar nu mă deranjează pentru că am o mulțime de lucruri de făcut singur. Când sunt singur, mă masturbez mult”, a declarat actorul James Franco. 

Ryan Reynolds

„Am fost suspendat de la școală o dată. Întotdeauna mi s-a părut bizar, că cel mai rău lucru pe care cred ei că ar putea să-l facă este să nu te lase la școală. Adică am 15 ani, iar faptul că stau acasă toată ziua și mă masturbez la telenovele spaniole ar trebui să mă învețe o lecție”, a spus actorul într-un interviu din anul 2011.

Taylor Momsen

„Nu sunt o stricată pentru că mă masturbez, așa că puteți să vă duceți naibii dacă vreți să-mi spuneți astfel. Cred că femeile au dreptul să se satisfacă singure la fel de mult ca și bărbații”, a declarat cântăreața Taylor Momsen.

Amber Rose

„Mă masturbez tot timpul. Mă masturbez cel puțin o dată pe zi. De aceea tenul meu arată atât de bine și nu are nicio imperfecțiune”, a mărturisit starleta Amber Rose.