10 vedete care au supravieţuit în urma unei supradoze de droguri

Suntem cu toţii familiarizaţi cu poveştile tragice ale lui Chris Farley, Heath Ledger și Anna Nicole Smith, dar unele vedete au reuşit să supravieţuiască în urma unei supradoze.

Iată care sunt:

Tila Tequila

După un anevrism cerebral, Tila a exagerat cu medicamentele eliberate pe bază de reţetă în 2012. După două lupte grele, a mers la dezintoxicare.

Pink

Vedetea a mers la petreceri încă de la vârsta de 12 ani. După o supradoză în 1995, Pink nu a mai luat niciodată droguri.

Brooke Mueller

Fosta soţie a lui Charlie Sheen a supraviețuit în urma a șase supradoze. Ultima a fost în 2013, iar ea a ajuns la dezintoxicare de mai mult de 20 de ori.

Lamar Odom

Supradozajul lui Lamar într-un bordel din Las Vegas a fost pe toate canalele de ştiri în 2015. Acesta a fost atât de aproape de moarte, încât medicii au fost uimiţi că s-a recuperat.

Kurt Cobain

Deşi Kurt a avut un sfârşit tragic fiind împuşcat, el a supravieţuit în urma unei supradoze aproape fatale în 1994. Combinaţia de şampanie şi droguri l-a trimis în comă.

Fantasia Barrino

Câştigătoarea de la American Idol a încercat să se sinucidă printr-o supradoză de aspirină şi pasile pentru somn în 2010. Ea se lupta pentru o relaţie cu un bărbat însurat şi a recunoscut că nu îi mai păsa de nimic.

Eminem

După ce cel mai bun prieten al său a fost ucit într-o dispută în 2006, Eminem a luat o supradoză şi a fost foarte aproape de moarte.

Demi Moore

După ce s-a despărţit de Ashton Kutcher, Demi a supravieţuit unei substanţe necunoscute la începutului anului 2012, de care mulţi au spus că ar fi fost cannabis sintetic. Prietenii vedetei au negat acest lucru.

Courtney Love

Vedetea a recunoscut că a trecut prin multe supradoze de-a lungul vieţii sale.

Alec Baldwin

Recent, Alec Baldwin a recunoscut că a luat o supradoză când avea 20 de ani. El a devenit mai serios în 1985, dar înainte el consuma aceste substanţe nocive zilnic, ba chiar făcea mixt de droguri şi alcool.