10 vedete care au reușit să-și găsească dragostea adevărată imediat după o despărțire

27 Mai 2022
Poate fi dificil să reîncepi să te gândești la o nouă relație după ce ai trecut printr-o despărțire sau un divorț. Cu toate acestea, unii oameni își refac viața mai repede decât ți-ai putea imagina!

Și bine fac, deoarece cu toții ar trebui să știm și să ținem cont de faptul că, indiferent cât de grozavă a fost relația din trecut, există întotdeauna șansa de a găsi o nouă iubire și de a avea o relație și mai bună.
Această presupunere a fost confirmată de numeroase vedete care au reușit să-și găsească noi parteneri imediat după o despărțire.

Iată în galeria de mai jos 10 vedete care au reușit să-și găsească dragostea adevărată imediat după o despărțire!


Sursă: brightside
Foto: hepta

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Ben Affleck și Jennifer Lopez trăiesc o poveste de dragoste unică. Cuplul avea planuri să se căsătorească în 2013, dar, la acel moment, a decis să-și anuleze logodna și a încheiat relația. Cu toate acestea, după ce au trăit atât de mulți ani vieți separate, acum sunt din nou împreună.

Dar înainte de asta, Affleck se întâlnea cu actrița Ana de Armas. Actorii au avut o chimie grozavă încă de la început, dar relația lor a durat doar 10 luni și s-a încheiat în 2021.

În același an, J.Lo și logodnicul ei, Alex Rodriguez, au anunțat despărțirea după ce au petrecut 4 ani împreună. Așadar, se pare că astrele s-au aliniat pentru ca Affleck și Lopez să-l readucă pe „Beniffer” pe drumul cel bun, deoarece amândoi au început să se întâlnească din nou în 2021. Recent, au anunțat chiar și o veste grozavă - în sfârșit se căsătoresc!

Megan Fox

Megan Fox l-a cunoscut pe primul ei soț, actorul Brian Austin Greenon, pe platourile de filmare, când avea doar 18 ani. Diferența de vârstă de 13 ani nu i-a împiedicat să se căsătorească.

Cu toate acestea, relația lor a durat doar 10 ani. În același an, după divorțul lor, Fox și-a întâlnit noua dragoste, muzicianul, Machine Gun Kelly, la serviciu. Cuplul a început repede să se întâlnească și s-a logodit anul acesta.

Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West au fost, fără îndoială, unul dintre cele mai influente și puternice cupluri de celebrități din lume, până când au cerut divorțul după 6 ani de căsnicie.

Deși cuplul nu era încă oficial divorțat, acest lucru nu i-a împiedicat să-și găsească noi parteneri de viață.

Acum Kardashian se întâlnește cu actorul Pete Davidson, care i-a fost prieten de-a lungul anilor, iar Kanye a fost văzut cu modelul Julia Fox.

Brooklyn Beckham

Fiul celebrului cuplu de la Hollywood David și Victoria Beckham, Brooklyn Beckham s-a întâlnit timp de 4 ani cu aspirantul star de cinema, Chloë Grace Moretz. Deși nu i-a luat mult timp pentru ca Beckham să găsească pe cineva nou, i-a luat ceva timp pentru a găsi adevărata dragoste, având în vedere că s-a întâlnit cu aproximativ 8 femei după despărțirea sa de Moretz.

În 2019, Beckham a cunoscut-o în sfârșit pe Nicola Peltz, un model cu care a decis să se căsătorească. Cuplul s-a căsătorit de curând.

Ashton Kutcher

Când Ashton Kutcher și Demi Moore s-au cunoscut pentru prima dată, el avea 25 de ani, iar ea 40, dar asta nu i-a împiedicat să se îndrăgostească unul de celălalt. Din păcate, cuplul s-a despărțit după 6 ani de căsnicie.

Cu toate acestea, în anul de după despărțire, Kutcher a început să se întâlnească cu Mila Kunis, cu care se știa din 1998. În 2015, cuplul s-a căsătorit și își sărbătorește a șaptea aniversare anul acesta.

Miranda Kerr și Orlando Bloom

Orlando Bloom și Miranda Kerr, la un moment dat, au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. S-au căsătorit în 2010, însă relația lor nu a durat prea mult și cuplul a depus actele de divorț 3 ani mai târziu.

În urma despărțirii lor, ambele vedete au reușit rapid să-și găsească o nouă iubire.

Anul următor, Kerr și-a întâlnit viitorul soț, un om de afaceri pe nume Evan Spiegel, iar Bloom a început să se întâlnească cu Katy Perry în 2016. Ambii foști parteneri sunt acum fericiți în noile lor familii și continuă să mențină relații de prietenie puternice, Kerr și Perry sunt chiar prietene bune.

Kate Winslet

Actrița, Kate Winslet, și-a cunoscut viitorul soț, regizorul laureat al Oscarului, Sam Mendes, în 2001. Relația lor profesională a devenit curând o relație de dragoste, iar cuplul se căsătorește în 2003. 7 ani mai târziu, cuplul și-a anunțat despărțirea.

Cu toate acestea, Winslet nu a fost singură prea mult timp, iar anul următor și-a cunoscut viitorul soț, Ned Rocknroll.