10 vedete care au părăsit Hollywood-ul și acum trăiesc în locuri surprinzătoare

22 Noiembrie 2021

Când ești celebru, nu ești doar recunoscut de toată lumea și putred de bogat.

 

Marile vedete trebuie să facă față în mod constant presiunii presei și cumva să facă față consecințelor, cum ar fi absența intimității și grija pentru reputația lor.

 

Poate te interesează și: Cei mai sexy bărbați din toate timpurile. Cum arătau în trecut și cum arată acum

Pentru a se relaxa și a se deconecta de la toate acestea, unele vedete pleacă din centrul vieții sociale și se retrag din lumina reflectoarelor, dorind să-și trăiască viața privată departe de ochii curioșilor.



Unde se ascund unele vedete de paparazzi pentru a-și putea trăi viața în liniște?

 

Iată în galeria de mai jos 10 vedete care au părăsit Hollywood-ul și acum trăiesc în locuri surprinzătoare:


Foto: Hepta

Pamela Anderson, Canada

Pamela Anderson s-a întors în Canada, unde s-a născut și a crescut. Ea a moștenit o casă de la bunica ei.

Actriței îi place să împărtășească detalii despre renovare, grădinărit și alte activități relaxante.

Madonna, Portugalia

Regina muzicii pop nu a locuit niciodată în Los Angeles, deși e des prezentă pe covorul roșu de la Hollywood. Și-a petrecut primii ani la New York, iar când s-a căsătorit, s-a mutat la Londra.

În 2017, a trebuit să părăsească Londra și să se mute la Lisabona pentru a-și susține fiul în cariera sa de fotbalist. Ea locuiește într-un conac din secolul al XVIII-lea cu 4 dormitoare, 7 băi și o casă de oaspeți.

Rihanna, Barbados

Rihanna încearcă să nu uite de familia ei care locuiește în Barbados.

Înainte de 2013, vedeta a închiriat o vilă de lux pe litoral pe care a achiziționat-o ulterior. Acum plănuiește să petreacă mai mult timp în patria ei.

Julia Roberts, Australia

În 2021, celebra actriță s-a mutat în Australia. Filmul Ticket to Paradise urma să fie filmat acolo, iar ea deține rolul principal.

Pentru a face posibilă filmarea, Julia Roberts s-a mutat provizoriu la Sydney împreună cu familia ei. Există zvonuri că vedeta se gândește să-și cumpere o proprietate acolo.

Shakira, Spania

După ce s-a căsătorit cu sportivul de la Barcelona, ​​Gerard Piqué, Shakira s-a mutat în Spania, unde locuiește în prezent și își crește cei 2 fii.

George Clooney, Italia

Din 2002, actorul locuiește într-o vilă luxoasă în Italia. Are 25 de camere, un teren de tenis și chiar un teatru deschis.

Clooney spune că mutarea în Italia i-a schimbat complet viața. În sfârșit, a putut să se odihnească și să ia o pauză de la presă și atenție.

Tina Turner, Elveția

Tina Turner locuiește în Elveția din 1995. Ea și-a explicat decizia de a se muta din SUA prin faptul că publicul european a fost cel care a făcut-o cu adevărat celebră.

În plus, Erwin Bach, bărbatul pe care îl iubește, locuia la acea vreme în Elveția.

Nicole Kidman, Australia

Nicole Kidman a ales aerul curat și liniștea în locul glamourului și agitației de la Hollywood.

În 2008, a cumpărat o fermă în Australia unde locuiește cu familia ei. Are o livadă, o fermă de alpaca și o bibliotecă acolo.

Natalie Portman, Australia

O parte din filmările pentru Thor: Love and Thunder s-a desfășurat și în Australia. Natalie Portman, care joacă în film într-unul dintre rolurile principale, a fost nevoită să-și facă bagajele și să plece în Australia.

Chiar dacă filmările s-au încheiat, actrița nu părăsește Australia. Ea caută locul perfect pentru a se muta definitiv.

Lindsay Lohan, Emiratele Arabe

Potrivit vedetei, prea multă atenție din partea presei a determinat-o să facă schimbări în viața ei în urmă cu 7 ani.

Ea spune că mutarea în Dubai i-a adus un val de energie nouă. Acolo, Lindsay Lohan a început o nouă viață fără bătăi de cap și bârfe, unde se poate concentra pe muncă și pe propriile ei idei.