10 vedete care au avut copilării nefericite

30 Septembrie 2016

Jim Carrey a fost nevoit să trăiască într-o rulotă alături de familia sa după ce tatăl său a rămas fără loc de muncă. Descoperă și alte staruri care au avut copilării nefericite sau chiar neobișnuite.

Johnny Depp

Johnny Depp a fost nevoit să se mute des cu familia sa când era mic. Actorul a declarat că a avut parte de o copilărie marcată de violență, dar crede că părinții săi au făcut ceea ce au știut, explicând că mama sa a fost crescută într-o cabană în munții Apalași.

Jim Carrey

Amuzantul actor a vorbit deschis despre copilăria sa dificilă din Newmarket, Ontario, Canada. După ce tatăl său și-a pierdut locul de muncă, întreaga familie s-a mutat într-o rulotă. "Am trăită într-o rulotă pentru o perioadă și am lucrat cu toții ca agenți de pază sau oameni de serviciu", a declarat actorul într-un interviu.

Katy Perry

Una dintre cele mai sexy cântărețe din prezent, Katy Perry susține că nu a avut copilărie. Katy a fost crescută într-un mediu puternic religios, părinții săi fiind misionari creștini "care nu acceptau nimic", așa cum spune vedeta. La maturitate, Katy s-a convertit la Budism.

Hilary Swank

Acum o actriță deținătoare a unui premiu Oscar, Hilary a fost izolată și discriminată când era copil. Părinții copiilor vecini nu îi lăsau să se joace cu ea pentru că locuia alături de mama ei într-un parc de rulote, zone cu o reputație proastă în Statele Unite.

Sylvester Stallone

Primii ani de viață ai lui Sylvester Stallone au fost foarte dificili. Acesta a crescut într-o zonă rău famată din New York care poartă numele de Hell's Kitchen (Bucătăria iadului). Mama sa era astrolog, iar tatăl său, un imigrant italian, era frizer.

David Arquette

Actorul David Arquette provine dintr-o familie care activa în showbiz, dar viața acasă era plină de drame. David a început să fure băuturi alcoolice de la tatăl său de la o vârstă fragedă. Mama sa le-a atacat cu violență pe Patricia și Rosanna, surorile starului, acum la rândul lor actrițe, pentru ca apoi să facă terapie pentru a scăpa de comportamentul agresiv, devenind ulterior consilier în probleme de familie.

Rose McGowan

Frumoasa actriță Rose McGowan a fost crescută în primii ani de viață în cadrul sectei Children of God (Copiii Domnului). Familia sa a părăsit cultul atunci când discipolii acestuia au început să promoveze abuzul sexual asupra copiilor. Rose a fugit de acasă și a fost crescută de câțiva travestiți.

Jack Nicholson

La vârsta de 37 de ani, Jack Nicholson a aflat că cei pe care îi credea părinții săi erau de fapt bunicii, iar cea pe care o considera sora sa mai mare era de fapt mama sa. Aceasta a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani și nu a știut cine este tatăl copilului său.

Leighton Meester

Actrița Leighton Meester a avut parte de un început dificil în viață. În timp ce era însărcinată cu ea, mama vedetei  a fost arestată pentru trafic de marijuana, fiind implicați atât tatăl, cât și mătușa vedetei. După nașterea lui Leighton, mama sa a fost închisă și a stat 16 luni în închisoare.

Joaquin Phoenix

O altă celebritate a cărei familii a fost în cultul controversat "Children of God" este Joaquin Phoenix. "Cred că părinții mei au fost convinși că au găsit o comunitate care le împărtășește idealurile. Dar era cu totul altceva", a declarat actorul, potrivit more.com.
MAI MULT DESPRE: actori, vedete, copilarie