10 vedete care au ascuns că sunt însărcinate

29 Noiembrie 2017
Când cineva află că va avea un copil, primul lucru pe care îl face e să dea tuturor vestea cea mare.

Cu toate acestea, dacă te afli în lumina reflectoarelor, unde fiecare mişcare pe care o faci e văzută, s-ar putea să vrei să ţii această informaţie doar pentru tine. De aceea, nu este atât de neobişnuit ca vedetele să îşi păstreze sarcina în secret până în momentul în care aduc pe lume mica minune.

Iată câteva vedete care au ascuns că sunt însărcinate:

Drew Barrymore

Actriţa a încercat să îşi tină prima sarcină ascunsă, dar câteva poze bombă au dat-o în vileag. Când a rămas a doua oară însărcinată, a dorit să se bucure de  acest proces doar alături de prieteni şi familie.

Beyonce

După cum ştim cu toţii, Beyonce a postat pe Instagram un filmuleţ care îi dezvăluie sarcina cu gemenii săi. În schimb, când a fost însărcinată cu Blue Yvy, ea a furnizat doar indicii codate despre faptul că o să aibă o fetiţă, refuzând interviurile şi apariţiile publice.

Nicole Kidman

Nicole a ţinut ascunsă vestea apariţiei celei de-a doua fiică cu Keith Urban, Faith Margarer, care s-a născut printr-o mamă surogat.

Megan Fox

Doar la sfârşitul sarcinii sale, Megan a decis să dezvăluie în cele din urmă vestea fanilor, prietenilor şi familiei.

Blake Lively

Deşi s-a speculat că ar fi însărcinată în timpul primei sale sarcini, nimeni nu a comentat despre acest lucru. În cele din urmă, actriţa a confirmat ştirea abia în momentul în care ascunderea ei a devenit imposibilă. Aceeaşi metodă a fost adoptată şi cu cel de-al doilea copil, Blake şi soţul ei, Ryan Reynolds au vrut să păstreze vestea doar pentru ei înşişi.

Tyra Banks

Tyra a suprins pe toată lumea când a avut primul copil prin intermediul unei mame surogat. Ea e vorbit despre problemele legate de fertilitate, aşa că totul are sens în legătură cu motivul pentru care a ascuns-o pe mama surogat până la naşterea fiului său.

Isla Fisher

Numai atunci când actriţa a renunţat la rolul său din filmul Now You See Me 2, oamenii au început să speculeze despre o posibilă sarcină şi au avut dreptate!

Alexis Bledel

Alexis şi soţul său,  Vincent Kartheiser, formează unul dintre cele mai discrete cupluri de vedete. Singurul moment prin care oamenii au aflat că actriţa are un copil a fost atunci când o colegă din Gilmore Girls a adus vorba de fiul ei într-un inteviu.

Eva Mendez

O sarcină ascunsă nu e o surpriză, pentru că Eva şi soţul ei, Ryan Gosling, sunt cunoscuţi pentru că au un stil de viaţă liniştit. Cu doar o lună înainte de a naşte cel de-al doilea copil s-a aflat că actriţa e însărcinată.

Adele

Cântăreaţa a acţionat interesant cu privire la sarcina ei. Ea a postat pe o reţea de socializare că aşteaptă un copil şi că speră să i se respecte intimitatea. Apoi, a ieşit din zona publică pentru câteva luni bune şi nimeni nu a mai ştiut nimic de ea!