10 oameni care au devenit celebri peste noapte

2 Octombrie 2018

În zilele noastre este atât de uşor să devii celebru, şi asta doar datorită internetului şi a reţelelor de socializare.

Iată poveştile a 10 oameni care au devenit faimoşi pe neaşteptate:

Foto: brightside

Nusret Gökçe

Acest bucătar turc a devenit faimos datorită videoclipurilor în care el prepară carnea foarte pasional. Acum, contul său de Instagram are peste 9 milioane de adepţi, iar vedete de renume mondial, cum ar fi Leondardo DiCaprio, vin să-l vadă.

Jeremy Meeks

Jeremy Meeks a fost condamnat în februarie 2015 la 2 ani de închisoare pentru deţinere ilegală de arme. După ce Departamentul de Poliţie Stockton i-a postat profilul pe Facebook, utilizatorii l-au denumit "un infractor frumos". Când a fost eliberat din închisoare, a primit câteva oferte de modeling şi, acum, îşi petrece timpul înconjurat de celebrităţi.

Baddie Winkle

Aceasă bunică a cucerit inimile bloggerilor atunci când strănepotul său a postat o fotografie cu ea pe Instagram. Acum are mai mult de 3 milioane de urmăritori şi promovează un stil de viaţă activ. Ea dansează, uneori provocator, îşi schimbă în mod constant look-ul şi participă la talk-show-uri.

Arshad Khan

Acest vânzător de ceai din piaţa Islamabad a devenit faimos peste noapte când un fotograf a postat o imagine cu el pe Instagram. Ochii lui albaştri au atras atenţia tuturor şi au adunat mii de like-uri. Acum, Arshad, a încheiat un contract cu o mare agenţie de modeling şi visează să devină un star de cinema.

Philippe Dumas

După ce s-a pensionat, Philippe a decis să-şi împărtăşească fotografiile pe site-ul Reddit. El a întrebat înainte dacă încă mai e capabil să se alăture industiei modei. Aspectul său neobişnuit a fost apreciat nu numai de utilizatorii reţelei sociale, ci şi de agenţiile de modeling. Acum are contracte în desfăşurare şi şi-a îndeplinit visul de a deveni model.

Mike Varshavski

Dr. Mike din New Jersey a devenit faimos datorită contului său de Instagram unde a postat fotografii cu lucrurile pe care le făcea zi de zi. Tânărul a fost numit "cel mai sexy doctor în viaţă" de către revista People. În ciuda ofertelor de a deveni model, el a preferat să rămână medic. Dr. Mike este acum o persoană publică, promovând un stil de viaţă sănătos şi sprijinind organizaţiile caritabile.

Cindy Kimberly

Această fată a devenit faimoasă când Justin Bieber i-a postat fotografia şi a întrebat mirat cine este această fată. Fanii au găsit-o imediat. Ea este o studentă de 17 ani din Costa Blanca, Spania. În timpul liber, ea a lucrat ca bonă, dar acum are contracte cu marile agenţii de modeling şi apare în reviste glamour.

Emanuele Fasano

Când un tânăr muzician italian a pierdut trenul, a constatat că nu are altceva mai bun de făcut decât să cânte la pianul din interiorul gării. Din fericire, spectacolul lui Emanuele a fost observat de un producător de muzică şi l-a înregistrat. Acest videoclip l-a făcut foarte popular pe reţelele sociale, aducându-i în cele din urmă un contract foarte profitabil.

Sven Otten

După ce acest tânăr a postat un videoclip cu dansul său pe YouTube, el a fost vizionat de peste 43 de milioane de oameni din întreaga lume. Acum, acest dansator din Gemrnaia se află în prim-plan în numeroase campanii publicitare şi deţine o academie de dans.

Nicky Libert

Un student din Londra a postat o fotografie a unui lucrător în construcţii pe contul său de socializare. L-a cunoscut pe acest tânăr când se plimba în jurul Amsterdamului. Frumuseţea lui Nicky a fost apreciată la scară largă de utilizatorii Twitter, iar acest lucru i-a adus în cele din urmă un contract cu o agenţie de modeling.