10 cupluri de vedete care și-au refăcut relația după o despărțire

9 Iunie 2018
Chiar și cele mai admirate cupluri de vedete au trecut prin momente mai proaste și chiar prin despărțiri. Dar dragostea învinge de fiecare dată, astfel că au reușit să-și refacă relațiile. Descoperă zece cupluri de vedete care s-au despărțit, dar apoi s-au împăcat.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth

După ce în 2013 și-au anulat logodna, cântăreața Miley Cyrus și actorul australian Liam Hemsworth sunt din nou împreună. Miley a fost văzută purtând același inel cu care Liam a cerut-o în căsătorie în 2012. Mai mult decât atât, Miley pare să se înțeleagă de minune cu familia iubitului său. Ea și cumnata sa, actrița Elsa Pataky, și-au făcut tatuaje identice.

Gigi Hadid și Zayn Malik

În martie 2018, după doi ani de relație, supermodelul Gigi Hadid și fostul membru al trupei One Direction s-au despărțit. În aprilie și mai au fost văzuți de câteva ori împreună, iar în iunie 2018 Gigi a postat o imagine pe Instagram care demonstrează că s-a împăcat cu fostul său iubit.

Kristen Bell și Dax Shepard

Cu mult înainte de a deveni unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, actorii Kristen Bell și Dax Shepard au trecut prin momente ceva mai dificile. Cei doi au mărturisit că Dax a încercat să se despartă Kristen după numai trei luni de relație, dar la scurt timp a realizat că ea este iubirea vieții lui.

Sharon și Ozzy Osbourne

Starul rock și soția sa, vedeta de televiziune Sharon Osbourne, au o relație de 36 de ani, fiind căsătoriți de 34 de ani. Viața lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărțiri și împăcări. Sharon a declarat că îi iartă de obicei greșelile soțului său pentru că nu își poate imagina viața fără el.

Patrick Dempsey și Jillian Dempsey

Actorul Patrick Dempsey, cunoscut pentru rolul din serialul de succes "Anatomia lui Grey", are o căsnicie de 19 ani cu makeup artistul Jillian Dempsey. În 2015, Jillian a depus actele de divorț, dar după un an cuplul a reușit să depășească momentele dificile și a anulat divorțul. Cei doi au împreună trei copii.

Megan Fox și Brian Austin Green

Deși au anunțat că se despart în vara anului 2015, Megan Fox și Brian Austin Green s-au împăcat la scurt timp și au anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil împreună. Cei doi actori au o relație de 14 ani și sunt căsătoriți de opt ani.

Pink și Carey Hart

Pink și soțul său, motociclistul Carey Hart, demonstrează că o căsnicie poate fi precum un drum denivelat. Cele două staruri s-au despărțit în 2008, după doi ani de la căsătorie, pentru ca în 2009 să încerce cu succes să-și refacă relația. În 2011 s-a născut primul lor copil, o fetiță pe nume Willow, iar anul trecut cei doi au devenit părinții unui băiețel.

Adam Levine și Behati Prinsloo

Solistul trupei Maroon 5 a descoperit că modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo este aleasa abia după ce s-au despărțit. Cântărețul a avut o relație de scurtă durată cu un alt model, Nina Agdal, dar pe care a părăsit-o pentru a o cere în căsătorie pe Behati. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, iar în 2016 s-a născut primul lor copil, o fetiță pe nume Dusty Rose. Cuplul așteptă anul acesta cel de-al doilea copil. 

Justin Timberlake și Jessica Biel

Cântărețul Justin Timberlake și actrița Jessica Biel s-au despărțit pe cale amiabilă în martie 2011, la patru ani de la începerea relației. Dar pauza a fost scurtă. S-au împăcat în luna august a aceluiași an, iar în decembrie 2011 s-au logodit. "Este fără îndoială cea mai importantă persoană din viața mea", a spus Timberlake despre soția sa, alături de care are un copil, născut în aprilie 2015.

Prințul William și Kate Middleton

Deși Prințului William și Kate Middleton par să formeze cuplul perfect, desprins parcă din basme, relația lor nu a fost lipsită de dificultăți. În 2007, cu patru ani înainte de nunta fastuoasă desfășurată în 2011, cei doi s-au despărțit. Dar ruptura a fost doar o mică piedică în calea celebrului cuplu. Cei doi au împreună trei copii.
MAI MULT DESPRE: relatii, vedete