10 cupluri de vedete care demonstrează că dragostea rezistă

Tom Hanks este căsătorit de 28 de ani cu aceeaşi femeie, iar Oprah Winfrey este cu alesul inimii sale de 30 de ani. Ce alte cupluri fericite demonstrează că dragostea rezistă şi la Hollywood?

Chiar dacă suntem obişnuiţi cu mai multe cupluri de vedete care se căsătoresc şi divorţează peste noapte la Hollywood, există şi perechi care se iubesc de-o viaţă, declarându-şi fericirea după ani buni petrecuţi împreună! Iată câteva exemple grăitoare de cupluri de vedete care au reuşit să reziste împreună:

1. Oprah Winfrey şi Stedman Graham, împreună de 30 de ani

Cei doi sunt împreună de 30 de ani, însă au luat hotărărea de a nu se căsători. Motivul pentru care nu au făcut niciodată acest pas este tocmai faptul că nu consideră că acest lucru ar schimba ceva în relaţia lor. Şi se pare că au avut dreptate, deoarece sunt la fel de fericiţi şi după 30 de ani petrecuţi împreună.

2. Tom Hanks şi Rita Wilson, împreună de 28 de ani

Cei doi s-au cunoscut la castingul realizat pentru filmul "Volunteers". Spre deosebire de celelalte fete de la casting care erau foarte volubile şi expansive, Rita era genul mai taciturnă şi liniştită. Tocmai acest lucru l-a atras pe Tom Hanks, iar de atunci cei doi sunt împreună. Sunt fericiţi chiar şi după 28 de ani petrecuţi împreună.

3. Goldie Hawn şi Kurt Russell, împreună de 33 de ani

Cei doi actori îndrăgiţi de milioane de fani din întreaga lume s-au cunoscut în 1983 în timpul filmărilor pentru pelicula "Swing Shift", iar de atunci au fost de nedespărţit. Sunt împreună de 33 de ani şi încă rezistă!

4. Meryl Streep şi Don Gummer, împreună de 38 de ani

După o relaţie de trei ani cu un actor care a murit de cancer, Meryl Streep şi-a găsit fericirea alături de sculptorul Don Gummer. Cei doi sunt împreună de 38 de ani, iar din declaraţiile actriţei sunt la fel de fericiţi ca-n prima zi. "Nu ştiu ce m-aş fi făcut fără soţul meu. Aş fi moartă, cel puţin din punct de vedere emoţional dacă nu ar fi apărut el în viaţa mea. Este cel mai bun lucru din viaţa mea", declara actriţa la un moment dat despre relaţia sa.

5. Sting şi Trudie Styler, împreună de 30 de ani

Sunt căsătoriţi de 24 de ani, însă se iubesc de 30 de ani. Chiar şi după atâţia ani petrecuţi împreună cei doi se ţin mereu de mână şi îşi declară iubirea.

6. Michelle Pfeiffer şi David E. Kelley, împreună de 23 de ani

Frumoasa actriţă l-a cunoscut pe David E. Kelley în timp ce se afla în plin proces de adopţie a unui copil. Atunci şi-a dat seama că este alesul inimii sale şi nu l-a mai lăsat să plece, după cum a declarat ea în mai multe interviuri. Din 1993 sunt împreună, fiind fericiţi chiar şi după atâţia ani petrecuţi împreună.

7. Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick, împreună de 19 ani

Chiar dacă au mai întâmpinat probleme în relaţia lor, cei doi au reuşit să le depăşească şi să fie fericiţi împreună şi după 19 ani petrecuţi împreună. "Îl iubesc pe Matthew Broderick. Consideraţi-mă nebună, dar îl iubesc! Avem o căsnicie fericită şi suntem foarte devotaţi familiei. Iubesc la nebunie viaţa noastră împreună şi sunt fericită că el este tatăl copiilor mei", declară actriţa despre relaţia sa.

8. David şi Victoria Beckham, împreună de 17 ani

O întreagă lume îi admiră şi sunt consideraţi un cuplu perfect. Cei doi sunt fericiţi împreună de 17 ani, au patru copii şi par mereu îndrăgostiţi în apariţiile publice pe care le au.

9. Will Smith şi Jada Pinkett Smith, împreună de 19 ani

Cei doi s-au cunoscut în 1995 în timpul audiţiilor pentru filmul "The Fresh Prince of Bel-Air", iar de atunci sunt de nedespărţit. Chiar dacă au mai întâmpinat dificultăţi în aceşti ani petrecuţi împreună, cei doi au reuşit să le depăşească şi să rămână împreună.

10. Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness, împreună de 20 de ani

Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Actorul este îndrăgostit de 20 de ani de aceeaşi femeie pe care a cunoscut-o pe platourile serialului "Correlli". "Cel mai bun lucru din acest job a fost faptul că mi-am întâlnit soţia", a declarat acesta cu ani în urmă.