10 cupluri ciudate de la Hollywood

22 Octombrie 2017
Au format cele mai ciudate cupluri şi poate din această cauză dragostea lor nici nu a durat mult!

Sunt multe cupluri de vedete despre care nici nu ai auzit sau despre care ai uitat. Iată câteva dintre cele mai ciudate, care nu au rezistat în faţa timpului:

Sursă foto: purpleclover

Courtney Love și Edward Norton

Courtney a renunţat la stilul său de viaţă când a început să se întâlnească cu Norton, iar relaţia lor a durat aproximativ trei ani.

Marilyn Monroe și Arthur Miller

Cei doi s-au căsătorit în 1956, iar Monroe chiar s-a convertit la iudaism pentru Miller. Cu toate acestea, cuplul s-a destrămat după cinci ani de căsnicie.

Lisa Marie Presley și Michael Jackson

În 1994, fiica lui Elvis şi regele pop s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, în ciuda speculaţiilor că era doar o cascadorie de publicitate. În mai puţin de doi ani, Lisa-Marie a depus cererea de divorţ.

Elizabeth Taylor și Collin Farrell

Actorul irlandez şi legenda de la Hollywood s-au întâlnit la un spital, unde se năştea fiul acestuia, iar Taylor era supusă unei intervenţii chirurgicale cardiace. Mai târziu, Farrell a primit o orhidee şi o scrisoare de la Taylor şi aceştia au început o relaţie platonică. Apelurile telefonice târzii au continuat aproape doi ani, până la moartea lui Taylor din 2011.

Barbra Streisand și Andre Agassi

Agassi avea în jurul vârstei de 20 de ani, iar Barbra aproape 50 de ani când s-au întâlnit în 1992. Referindu-se la diferenţa de vârstă de 28 de ani dintre ei, tenismenul a spus că aceasta e doar un condiment în relaţia lor. Din păcate, relaţia lor nu a durat şi Agassi s-a căsătorit cu Brooke Shield de care s-a despărţit după doi ani.

Robin Givens și Brad Pitt

În timp ce Givens şi Mike Tyson erau în divorţ, Mike şi-a zărit fosta parteneră în maşina lui Pitt, însă a declarat că nu i-a prins niciodată în fapt.

Cher și Tom Cruise

Cher l-a încardrat pe Tom în top 5 iubiţi din trecut. Au avut o relaţie scurtă la începutul carierei lui, dar aceasta a declarat că a fost înnebunită după el.

Lara Flynn Boyle și Jack Nicholson

Istoria romantică a lui Nicholson e o legendă, iar relaţia sa cu Lara a devenit ţinta tabloidelor. Lara, la vârsta de 29 de ani, se întâlnea cu David Spade în momentul în care ea şi Jack, 62 de ani, şi-au început povestea de iubire. Cuplul a devenit public în 1999 şi a rezistat până în 2000.

Mia Farrow și Frank Sinatra

Diferenţa de vârsta nu a fost un impediement pentru cei doi când s-au cuplat în 1966. În 1968 aveau să divorţeze, dar cei doi au rămas prieteni până la moartea lui Sinatra în 1998.

Whoopi Goldberg și Ted Danson

Whoopi Goldberg și Ted Danson s-au întâlnit în 1993 la filmări şi au creat un mare scandal atunci când au devenit un cuplu, deoarece Whoopi era căsătorită cu producătorul Casey Coates. După un an, cei doi s-au despărţit.