10 cele mai reuşite costume de Halloween ale vedetelor

Ce ocazie mai bună decât Halloween-ul pot avea vedetele pentru a ieşi în evidenţă? Multe dintre ele profită de acest eveniment pentru a-şi expune cu naturaleţe părţi ale corpului pe care în alte condiţii nu ar îndrazni să le arate, iar altele intră atât de bine în pielea personajului imitat, încât nici nu îţi dai seama cine sunt de fapt!

Descoperă 10 vedete şi costumele lor inedite:

Sandra Bullock a avut în 2013 un machiaj special pentru a celebra cum se cuvine Ziua morţii. Cu siguranţă nimeni nu a reuşit să o recunoască!

Miranda Kerr s-a costumat în 2011 pentru petrecerea de Halloween cu tematică de circ într-o maestră a inelelor. A reuşit să fie extrem de sexy!

Miley Cyrus a copiat-o la perfecţie pe celebra Nicki Minaj în 2012.

Lady Gaga ne-a şocat de-a lungul timpului cu apariţiile sale inedite, de aceea costumaţia pe care a purtat-o de Halloween-ul din 2012 nu ne mai surprinde!

Kim Kardashian s-a costumat în 2014 într-un sexy schelet. Formele sale bine conturate au ieşit clar în evidenţă şi de această dată!

Katy Perry s-a costumat în 2014 într-un delicios "cheeto".

Jennifer Lopez şi Casper Smart apăreau în 2015, când încă formau un cuplu, costumaţi în scheleţi umani. Si erau foarte sexy!

Heidi Klum are an de ani apariţii şi costume uimitoare de Halloween. În 2015, aceasta a imitat-o pe Jessica Rabbit.

Fergie şi Josh Duhamel s-au costumat în 2013 în acele păpuşi înfiorătoare!

Ellen Degeneres o imita în 2013 pe Nicki Minaj, şi i-a ieşit perfect!