10 bărbați care demonstrează că poți arăta perfect la orice vârstă. Sunt extrem de sexy!

13 Ianuarie 2017
De fiecare dată când te pregătești să folosești vârsta ca argument pentru faptul că nu ai forma fizică pe care ți-o dorești, ar trebui să-ți amintești de acești bărbați.

Au peste 50 de ani și reușesc să arate uimitor, demonstrând că vârsta este doar un număr care nu ar trebui să stea în calea unei forme fizice impecabile. Descoperă unii dintre cei mai sexy bărbați trecuți de 50 de ani:

Philippe Dumas, 60 de ani

Povestea lui Philippe Dumas, în vârstă de 60 de ani, este la fel de uimitoare precum look-ul său. După ce compania la care a lucrat a dat faliment, bărbatul a rămas fără loc de muncă. În aceeași perioadă a decis să-și lase barbă, iar selfie-urile postate pe Instagram au avut un succes major. Astfel, Philippe Dumas a decis să-și încerce norocul în modelling, reușind să obțină contracte importante. În ceea ce privește stilul de viață, francezul spune că merge la sală cinci zile pe săptămână, mănâncă sănătos, nu fumează și consumă alcool foarte rar.

Anthony Varrecchia, 53 de ani

Instructor de fitness, model și un împătimit al alimentației sănătoase, Anthony Varecchia, în vârstă de 53 de ani, a devenit o adevărată senzație pe internet. Cu o formă fizică impecabilă, acesta demonstrează că vârsta nu este o barieră în calea obținerii unui corp perfect.  

Gianluca Vacchi, 50 de ani

Nu doar că are un fizic impresionant, dar omul de afaceri italian Gianluca Vacchi, în vârstă de 50 de ani, este și un dansator cât se poate de talentat. Un filmuleț în care bărbatul dansează pe un yacht, alături de iubita sa, a devenit viral

Aiden Shaw, 50 de ani

Intrat de curând în lumea modellingului, Aiden Shaw, în vârstă de 50 de ani, a devenit un star datorită imaginilor postate pe contului său Instagram. Shaw este muzician, scriitor și a fost actor în filme porno gay timp de zece ani, până în 1999. În 2006 a lansat o carte în vorbește despre viața sa în industria filmelor erotice, despre consumul de droguri și faptul că este infectat cu virusul HIV.

Eric Rutherford, 49 de ani

În vârstă de 49 de ani, Eric Rutherford se poate mândri cu un fizic de invidiat, dar și o carieră pe măsură. Eric este model, organizator de evenimente în New York și editorul publicației At Large. 

Alessandro Manfredini, 48 de ani

Cu părul și barba complet albe, dar cu un corp perfect tonifiat și un stil vestimentar impecabil, nu este de mirare că Alessandro Manfredini, în vârstă de 48 de ani, a devenit o senzație pe Instagram. Italianul care a cucerit rețelele de socializare cu fotografiile sale este model, dar și un idol pentru bărbații cu barbă din întreaga lume, potrivit beardspo.com.

Deshun Wang, 80 de ani

După ce a defilat pe podium la Săptămâna Modei din China în 2015, Deshun Wang, în vârstă de 80 de ani, a devenit cel mai bătrân model din lume. Numit "cel mai sexy bunic din China", Dashun are un stil de viță complet diferit față de cel al altor persoane de vârsta sa. Bărbatul, care este actor de profesie, iubește muzica electronică și este DJ în timpul său liber.

Irvin Randle, 54 de ani

Are 54 de ani, este profesor și a fost numit drept unul dintre cei mai sexy bunici din lume. Irvin Randle a devenit faimos datorită stilului său vestimentar impecabil, dar și formei sale fizice care i-ar face geloși și pe tinerii de 20 de ani. Fotografiile sale de pe Instagram au devenit virale, iar Irvin a primit porecla MrStealYourGrandma.

Ron Jack Foley, 50 de ani

Cu părul lung, alb, o barbă trendy, un corp perfect tonifiat și un stil vestimentar fără cusur, nu este de mirare că Ron Jack Foley a cucerit internetul. Canadianul în vârstă de 50 de ani este un model de succes, tată devotat și pasionat al sporturilor extreme. 

Shan Michael Hefley, 54 de ani

Shan Michael Hefley este un model demn de urmat pentru fiecare dintre noi. În prezent un ambasador al sportului și al activităților în aer liber, Shan nu a arătat întotdeauna atât de bine. Bărbatul dezvăluie pe contul său Instagram că la vârsta de 20 de ani avea numai 50 de kilograme și se afla în pragul anorexiei. Sportul l-a ajutat să depășească momentul critic, iar de atunci nu a mai renunțat la culturism, activitatea sa favorită.
MAI MULT DESPRE: sexy, Inedit, barbati in varsta