10 actori din „Game of Thrones“ și partenerii lor de viață

18 Ianuarie 2018
Am trăit cu sufletul la gură fiecare secvență din celebrul serial, încât uneori am uitat cu toții că unele cupluri din film nu sunt împreună și în viața reală. Cu excepția unuia singur!


Serialul ”Game of Thrones” a făcut senzație în întreaga lume și personajele lui au generat multe sentimente, de la iubire până la ură. În special, poveștile de dragoste au fost trăite intens de cinefili, astfel încât uneori se uita lucrul esențial, adică acela că acele cupluri nu există în viața reală.
Bineînțeles, cu excepția unuia singur: John Snow (Kit Harington) și Ygritte (Rose Leslie). 

Însă, viața personajelor pe care le-am plăcut sau le-am urât în acest serial arată cu totul altfel în realitate alături de familiile lor. 

BrightSide a realizat o galerie cu fotografii de familie care ne arată viața reală a personajelor îndrăgite din celebrul serial. Iată cum arată partenerii de viață sau familiile, în unele cazuri, ale actorilor care ne-au făcut să trăim intens acest serial:

1. Kit Harington (Jon Snow) and Rose Leslie (Ygritte)

Kit Harington, britanic, și Rose Leslie, scoțiancă, s-au cunoscut la filmările celebrului serial în 2012, când interpretau personajele Jon Snow și Ygritte. Kit Harigton nu a ezitat să declare că s-a îndrăgostit de Rose Leslie în timp ce filmau sezonul al doilea din „Game of Thrones“. Filmările au avut loc în Islanda, iar peisajele de basm au contribuit şi ele la naşterea poveştii lor de dragoste, după cum declara actorul într-un interviu. 

Sezonul al doilea al serialului rămâne favoritul lui "pentru că Islanda este o ţară atât de frumoasă, pentru că Luminile Nordului sunt magice şi pentru că acolo m-am îndrăgostit. Când eşti atras de o persoană şi mai ao ocazia să filmezi anumite scene cu ea este foarte simplu să te îndrăgosteşti", spune actorul. 

Kit Harington şi Rose Leslie au apărut pentru prima dată împreună în public în aprilie anul trecut (2016). Ei sunt logodiți și au anunțat recent că se căsătoresc, însă nu se cunoaște locul și data la care va avea loc ceremonia.

2. Peter Dinklage (Tyrion Lannister) și soția sa, Erica Schmidt

Nimeni nu îți poate închipui Game of Thrones fără Tyrion, un personaj inteligent și generos, cu un simț al umorului bine dezvoltat. Spre deosebire de personajul pe care l-a întruchipat în film, Petere Dinklage (48 de ani) este căsătorit cu Erica Schmidt (42 de ani). Cei doi au o fetiță de 5 ani, iar în octombrie anul trecut a venit pe lume al doilea copil al cuplului.

3. Jason Momoa (Khal Drogo) și soția sa, Lisa Bonet

Jason Momoa (38 de ani) s-a căsătorit recent cu Lisa Bonet (50 de ani) și au împreună două fete. Însă, actorul s-a îndrăgostit de Lisa Bonet pe când avea 8 ani și a văzut-o la televizor. Atunci i-a spus mamei sale că Lisa va fi soția lui. Lisa a aflat acest lucru recent, după ce a născut cei doi copii. Se pare că ea a fost mereu Khaleesi a lui Jason Momoa.

4. Gwendoline Christie (Brienne of Tarth) și iubitul său, Giles Deacon

Gwendoline Christie este o feministă convinsă și foarte stilată. Probabil pasiunea pentru modă i-a fost insuflată și de iubitul său, designerul Giles Deacon. Giles chiar a menționat într-un interviu că Gwendoline este o muză pentru el, deoarece l-a inspirat să realizeze prima sa colecție de modă. 

5. Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) și soția sa, Nukaaka Coster-Waldau

Datorită personajului pe care l-a întruchipat în serial, Nikolaj a ajuns unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood. Însă, spre deosebire de personajul întruchipat în serial, Nikolaj este căsătorit din 1998 cu actrița și cântăreața Nukaaka Coster-Waldau. Cei doi au împreună două fiice de 17 și 14 ani, ducând o viață liniștită de familie în apropiere de orașul Copenhaga. Soția sa nu s-a uitat la Game of Thrones și a făcut un pact cu mama soacră că într-o zi vor sta amândouă să facă un maraton Game of Thrones. 

6. Carice Van Houten (Melisandre) și iubitul său, Guy Pearce

Misterioasa roșcată Lady Melisandre este interpretată de actrița și cântăreața de origine olandeză Carice Van Houten. Ea este cuplată cu actorul Guy Pearce și au împreună un bebeluș de 6 luni. Cuplul își petrece timpul prin Europa și preferă să stea departe de viața ”hollywoodiană”. 

7. Kristofer Hivju (Tormund Giantsbane) și soția sa, Gry Molvaer Hivju

Actorul de origine norvegiană care întruchipează un personaj rebel în celebrul serial are 39 de ani și este un producător de succes. El este căsătorit cu Gru Molvaer din 2015 și au împreună două fiice. Chiar dacă pare mereu fioros, Kristofer nu pierde nici măcar o ocazie să spună lumii întregi cât de mult își iubește soția și fiicele. 

8. Sophie Turner (Sansa Stark) și logodnicul său, Joe Jonas

Frumoasa actriță care a întruchipează pe Sansa Stark este logodită că artistul american Joe Jonas. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un pui de husky. Ea avea doar 15 ani când și-a făcut debutul pe marele ecran, iar acum la 21 de ani este deja faimoasă și logodită cu unul dintre cei mai râvniți cântăreți americani. 

9. Maisie Williams (Arya Stark) și iubitul său, Ollie Jackson

Maisie și-a început cariera cinematografică cu rolul interpretat în Game of Thrones. Ea este prietenă bună cu Sophie Turner. Maisie formează un cuplu cu Ollie Jackson pe care l-a cunoscut la școală, însă abia în februarie 2017 și-au făcut publică relația. 

10. Jacob Anderson (Grey Worm) și iubita sa, Aisling Loftus

A întruchipat un personaj foarte serios și disciplinat, însă în viața reală, Jacob este foarte vesel și îi place să cânte. De 5 ani de zile are o relație cu actrița britanică, Aisling Loftus, despre care spune că este cel mai altruist om pe care-l cunoaște. Pe lângă actorie, Jason este compozitor și cântăreț de muzică rapp și producător de discuri. 

MAI MULT DESPRE: actori, divertisment, Game of Thrones