Vedete care au refuzat roluri celebre. Cine a făcut greşeala vieţii?

19 Septembrie 2016
Kristen Stewart nu a fost prima opţiune pentru Twilight. Jennifer Lawrence ar fi putut să fie Bella alături de Robert Pattinson, dar a refuzat rolul.


Ştiai că James Cameron nu a fost deloc impresionat de Kate Winslet pentru rolul Rose din "Titanic" şi şi-ar fi dorit ca acesta să fie jucat de Gwyneth Paltrow? Sau că Sean Connery a fost prima alegere pentru rolul lui Gandalf din "Stăpânul inelelor", dar a refuzat rolul pe motiv că i s-a părut ciudat scenariul? Nici John Travolta nu a fost deloc inspirat când a refuzat rolul principal din "Forest Gump", jucat de Tom Hanks, dar a recunoscut după mulţi ani că regretă amarnic această decizie.


Prin urmare, şi vedetele celebre iau decizii greşite, care uneori se dovedesc a fi greşeala vieţii lor şi rămân cu o gaură de milioane de dolari în buzunar. Au refuzat roluri care apoi s-au dovedit o adevărată mină de aur şi au ratat şansa de a le juca. BrightSide ne spune care sunt aceste vedete şi cum ar fi arătat ele în rolurile pe care le-au refuzat:

1. Jennifer Lawrence în locul actriţei Kristen Stewart în "Twilight"

Jennifer Lawrence a fost interesată de rol şi a dat o probă, însă producătorii au considerat că nu este foarte potrivită pentru el. Înfăţişarea rece şi delicată a actriţei Kristen Stewart a câştigat inima producătorilor şi a ajuns să joace în rolul fermecătoarei Bella, film care i-a adus multă faimă şi bani.

2. Gwyneth Paltrow în locul actriţei Kate Winslet din "Titanic"

Chiar dacă este greu să ne imaginăm altă actriţă în rolul principal din filmul "Titanic", să ştii că preferata lui regizorului James Cameron a fost Gwyneth Paltrow. La primele audiţii, Kate Winslet nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, însă a făcut tot posibilul să fie ea personajul Rose din "Titanic".

3. Sean Connery în locul actorului Ian McKellen din "Stăpânul inelelor"

Producătorii filmului l-au abordat iniţial pe Sean Connery pentru rolul lui Gandalf, însă actorul a refuzat oferta pe motiv că scenariul i s-a părut foarte ciudat. Potrivit specialiştilor, dacă Sean Connery ar fi acceptat acest rol ar fi devenit cel mai bine plătit actor din istoria cinematografiei.

4. John Travolta în locul actorului Tom Hanks din "Forrest Gump"

I s-a părut un rol foarte ciudat, de aceea John Travolta a refuzat rolul propus pentru filmul "Forrest Gump". Însă, aşa cum a declarat mult mai târziu, John Travolta a recunoscut că a făcut cea mai mare greşeală din viaţa lui şi că o regretă amarnic.

5. Will Smith în locul actorului Keanu Reeves din "The Matrix"

Will Smith a refuzat să joace rolul lui Neo din filmul "The Matrix" pentru că şi-a dorit să filmeze pentru "Wild Wild West", care nu a fost o mare reuşită în cinematografie. Chiar dacă a regretat mai târziu şi a declarat că la vremea aceea nu a fost suficient de deştept să facă alegerile cele mai inspirate, noi ne bucurăm că a obţinut Keanu Reeves acest rol.

6. Jeremy Irons în locul actorului Anthony Hopkins din "Tăcerea mieilor"

Actorul a refuzat rolul doctorului Dr. Hannibal Lecter din "Tăcerea mieilor" pe motiv că nu a vrut să întruchipeze un asemenea personaj malefic. Anthony Hopkins se pare că a avut altă părere şi a jucat atât de bine încât a câştigat şi un Oscar pentru acest rol.

7. Reese Witherspoon în locul actriţei Helena Bonham Carter din "Fight Club"

Iniţial rolul feminin principal din Fight Club a fost oferit actriţei Reese Witherspoon, însă ea l-a refuzat pe motiv că scenariul este "prea întunecat, prea sinistru". Şi uite aşa a intrat în schemă exact actriţa potrivită, adică Helena Bonham Carter.

8. Angelina Jolie în locul actriţei Sandra Bullock din "Gravity"

Se spune că Angelina Jolie a fost favorita producătorilor pentru rolul din Gravity, însă actriţa a refuzat să-l joace pentru că în acea perioadă era ocupată cu filmările pentru pelicula "In The Land of Blood and Honey". Avantaj Sandra Bullock! Mai târziu, actriţa Angelina Jolie a regretat că nu a acceptat acest rol.

9. Bruce Willis în locul actorului Patrick Swayze din "Ghost"

Pe vremea aceea era soţul lui Demi Moore, astfel că cei doi ar fi urmat să joace împreună în filmul "Ghost". Însă, Bruce Willis a refuzat rolul pentru că i se părea foarte ciudat şi nu a crezut că filmul va fi atât de apreciat.

10. Nicolas Cage în locul actorului Mickey Rourke din "The Wrestler"

Prima alegere a fost Nicholas Cage, însă el a refuzat rolul, deoarece ştia că prietenul său Mickey Rourke şi-a dorit foarte mult să interpreteze acest personaj.