Sfaturi pentru poze reuşite. În ce poziţii să stai ca să ieşi perfect?

13 Ianuarie 2017

Ţi se pare că nu ieşi niciodată bine în poze? Fotografii profesionişti au sfaturi pentru poze reuşite, iar poziţia pe care o ai este elementul cheie.

Cu toţii ne dorim să avem poze reuşite, însă nu de fiecare dată suntem încântaţi de modul în care am ieşit în unele fotografii. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să faci o mulţime de poze în vacanţe, iar după ce ai stat să le selectezi ţi-ai dat seama că niciuna nu este reuşită şi nu ai ieşit deloc bine.

Fie nu-ţi place cum ai ieşit la faţă, fie nu ai stat în poziţia potrivită, cu siguranţă că poţi găsi o mulţime de motive pentru care nu-ţi place cum arăţi în acea fotografie.

Cel mai bun sfat pentru poze reuşite este de a te privi în oglindă pentru a descoperi care este cel mai bun unghi al tău şi din ce parte îţi place cel mai mult cu arăţi la faţă. Un al doilea sfat ca să ai poze reuşite este de a învăţa câteva poziţii în care oricine arată bine.


Dacă vrei să ieşi perfect în fiecare poză, iată câteva poziţii prezentate de BrightSide şi care îţi garantează poze reuşite:

Cum să arăţi mai slabă în poze

Un prim sfat este acela de a poza dintr-o parte, cu bărbia puţin lăsată în jos şi umerii puţin ridicaţi. Potrivit specialiştilor, această poziţie te ajută să arăţi mai slabă în poze.

Cum să arăţi bine când eşti pozată din faţă

Cea mai simplă poziţie care îţi garantează o poză reuşită atunci când eşti pozată din faţă. Corpul tău va lua forma literei "S", o postură care este foarte senzuală. Lasă întreaga greutate pe un picior, unduind uşor tot corpul, în timp ce mâinile sunt relaxate pe lângă corp, iar faţa este orientată uşor într-o parte.

Cum să ai un portret reuşit

Poziţia de mai sus este cea mai potrivită atunci când vrei să ai un potret reuşit.

Cum să ai o poză reuşită care-ţi pune în valoare părul

Dacă ai părul lung şi frumos, cea mai bună soluţie este ca fotograful să te surprindă în mişcare. Întoarce capul într-o parte şi poate ai norocul să bată puţin vântul dacă nu eşti într-un studio foto.

Cum să arăţi relaxată şi naturală în poze

Aceasta este o poziţie pe care o poţi adopta în natură, acasă sau într-un studio foto. Vei avea o atitudine relaxată şi naturală, iar poza va fi una reuşită.

Cum să ai o poză reuşită pe canapea

Iată cea mai bună poziţie în care trebuie să stai dacă ştii că niciodată nu ieşi bine în pozele făcute pe o canapea somptuoasă!

Cum să stai ca să obţii o poză artistică în pat

Această poziţie este una foarte potrivită atunci când vrei să ai o poză reuşită realizată în pat.

Cu mâinile asunse la spate

Această poziţie adoptată într-un mod natural va asigura o poză reuşită. Fie că stai sprijinită de un perete sau duci mâinile la spate având în spate un cadru frumos, poţi să te bazezi pe acest mic truc pentru a obţine poze reuşite.

Cum să arăţi feminină şi romantică

Aceasta este o poziţie romantică şi foarte feminină la care poţi să apelezi atunci când vrei o poză reuşită.

Cum să pozezi sexy

O poziţie foarte sexy şi care nu va fi deloc vulgară este cea din imaginea de mai sus. Aplică aceste reguli dacă vrei o poză sexy reuşită.