Top 10 cele mai frumoase femei din închisoare

Sunt certate cu legea, au ajuns în spatele gratiilor, dar nu au renunţat să-şi caute marea dragoste. Iată un top cu cele mai frumoase femei din închisoare!

Şi-au pierdut libertatea în urma unor ilegalităţi pe care le-au comis, de la furt până la omor. Pe site-ul meet-an-inmate.com, care a fost fondat în 1998 având drept misiune găsirea de prieteni prin corespondenţă pentru deţinuţii din America se găsesc unele dintre cele mai frumoase femei care acum îşi petrec tinereţea în închisorile din America.
Pe acest site, ele îşi scriu o scurtă biografie, precum şi informaţii legate de data la care urmează să fie eliberate din închisoare.

Iată cum arată cele mai provocatoare deţinute din lume, după un top realizat de site-ul www.ranker.com:

Locul 10 - Nicole Leedy

Locul 10 este ocupat de Nicole Leedy, o tânără de 29 de ani, care a ajuns la închisoare din cauza drogurilor. Pe site-ul de dating unde îi apare profilul, ea specifică faptul că după ce şi-a petrecut 10 ani din viaţă făcând numai ilegalităţi, acum îşi doreşte "confort, siguranţă şi fericire adevărată".

Locul 9 - Jenny Decoteau

Jenny Decoteau, tânăra cu privire seducătoare, ocupă locul 9 în topul celor mai frumoase deţinute. Ea a fost închisă pentru jaf şi la profilul său a ţinut să precizeze că este o persoană bună. "Am făcut unele decizii greşite pentru care plătesc amarnic acum. Însă, refuz să las această experienţă neplăcută să mă definească, cu toate că abia acum învăţ din propriile mele greşeli şi încerc să devin o persoană mai bună, fără să uit prin ce am trecut".

Locul 8 - Andrea McCormick

Andrea McCormick ocupă locul 8 în topul celor mai frumoase femei din închisoare. Ea a fost închisă pentru furt şi visează să întâlnească "acel bărbat special şi fermecător care este generos, înţelegător, iubitor şi fără prejudecăţi".

Locul 7 - Jillian Cini

Jillian Cini, care a fost închisă pentru încălcarea eliberării condiţionate, este pe locul 7 în topul celor mai frumoase deţinute. Ea iubeşte bărbaţii cu cioc, lucru pe care îl specifică în profilul său de pe site-ul de dating. De asemenea, ea caută un bărbat "generos, romantic, pasional, afectuos, dominant, versatil, fără prejudecăţi, senzual, creativ, înţelegător, atractiv, sexy, amuzant şi care să o facă să râdă. Ciocul poate să fie un atuu, însă nu este necesar".

Locul 6 - Amy Simpson

Locul 6 este ocupat de o tânără blondă misterioasă, care nu oferă prea multe informaţii despre ea. Amy spune doar că îi plac bărbaţii înalţi şi cu tatuaje, însă nu obişnuieşte să facă discriminări. În rest, ea nu oferă informaţii despre motivul pentru care a ajuns la închisoare şi nici despre data eliberării.

Locul 5 - Crystal Clamenza

Crystal Clamenza nu ne spune din ce motive a ajuns la închisoare şi nici când va ieşi, dar îşi doreşte "un bărbat care să fie motivat, deschis la minte, familist şi cu care să râdă din toată inima. Iubitul meu trebuie să fie stabil financiar şi să mă stimuleze intelectual".

Locul 4 - Carmen Lewis

Locul 4 a fost ocupat de Carmen Lewis care a fost închisă pentru furt de identitate şi posesie de droguri. La profilul său ea spune că este o fată care iubeşte distracţia. "Mă aflu într-un loc rău acum, însă am o inimă bună şi sensibilă. Chiar şi cei mai buni oameni pot să greşească, nu-i aşa?"

Locul 3 - Jamie Yoshimura

Pe locul 3 este Jamie Yoshimura, care spune că adoră “o personalitate extraordinară şi îşi doreşte pe cineva care are un scop în viaţă şi un simţ al umorului bine dezvoltat”.

Locul 2 - Sara Horne

Pe locul 2 a fost votată Sara Horne, însă pe cât este de frumoasă, pe atât este şi de periculoasă. Sara a fost închisă pentru crimă şi pe site-ul de dating se descrie astfel "Sunt obsedată de calculatoare, am multă clasă şi sunt sofisticată. Am gusturi rafinate".

Locul 1 - Maeghan Rice

Locul 1 este ocupat de Maeghan Rice, o tânără de 20 de ani, care a fost închisă pentru omor din imprudenţă. La profilul său scrie: "M-am încurcat cu cine nu trebuia pe când eram mai tânără şi acum plătesc un preţ scump. Nu-mi doresc decât să găsesc bărbatul potrivit pentru mine". 

Maeghan Rice va fi eliberată în anul 2020.