Vladimir Drăghia, manechin pentru Roxana Mihalache

Protagonistul sezonului 3 al show-ului "Burlacul" a fost vedeta prezentării colecției de costume masculine de lux, realizată de Roxana Mihalache.

Protagonistul sezonului 3 al reality-show-ului "Burlacul" a urcat pentru prima dată pe scena Bamboo, în postura de model, în aplauzele și țipetele de admirație a sute de fete prezente în cunoscutul club. Printre acestea s-au numărat și pretendentele sale din show-ul ce va fi difuzat în curând de Antena 1.

Intitulată Buenos Aires, sub egida casei de modă Paluggio, colecția realizată de Roxana Mihalache, alături de sora ei, Florentina, a fost prezentată printr-un spectacol de modă realizat de celebrul designer Cătălin Botezatu.

Show-ul a inclus un moment de tango argentinian, manechinii au sosit pe podium coborând pe o platformă mobilă, au fumat trabuc, au socializat, totul într-un scenariu parcă desprins din filmele cu gangsteri.

La finalul colecției, Vladimir Drăghia a coborât pe plaformă așezat pe un jilț, avându-le în stânga și în drepta lui pe cele două creatoare ale colecției, Roxana și Florentina Mihalache. În public, exact în fața podiumului, s-a aflat Radu Mazăre, edilul municipiului Constanța, care a aplaudat îndelung show-ul Roxanei.

Colecția Buenos Aires conține costume elegante, sacouri cu imprimeuri deosebite, din catifea, stofă sau satin, cu revere inedite, paietate, cămăși, totul pentru a pune în valoarea personalitatea bărbaților care își doresc să fie remarcați și admirați. Cele 20 de piese vestimentare pot fi achiziționate doar la comandă.