Violul care a şocat România. Opinia publică reacţionează dur la eliberarea celor şapte violatori

Ramona Ursu, jurnalist Adevărul: Am să vă vorbesc pe înţelesul vostru de progenituri degradate genetic, de golănaşi jerpeliţi veniţi din familii în care rasa umană nu mai există de multă vreme
Acestea sunt faptele: în luna noiembrie a anului trecut, şapte tineri din comuna Văleni, judeţul Vaslui, au violat o elevă acostată în staţia de autobuz.  
”În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că în seara de luni, în jurul orei 19.30, în timp ce se întorcea de la şcoală, a fost acostată într-o staţie de autobuz din municipiul Vaslui de Silviu Burada (20 ani) şi Paul Burlacu (27 ani), iar aceştia s-au oferit să o conducă cu autoturismul la domiciliu. Cei doi tineri au mers pe un câmp din apropierea localităţii Văleni, unde i-au chemat pe Silviu Avădanei, de 21 ani, Petrică Bolboceanu, de 22 ani, Ionuţ Boicu, de 20 ani şi Rotaru Alin, de 18 ani. Trei dintre tineri au întreţinut raporturi sexuale cu victima împotriva voinţei acesteia, care, plângând, le-a solicitat în repetate rânduri să fie condusă acasă, a precizat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. După ce au violat tânăra rând pe rând, indivizii s-au deplasat pe un alt câmp, din apropierea localităţii Moara Domnească, unde a fost chemat un alt tânăr de 19 ani, din comuna Văleni, Ionuţ Surleac. În această locaţie, ceilalţi patru tineri au forţat victima să întreţină raporturi sexuale, deşi aceasta a continuat să-i roage să o conducă acasă. După trei ore de chin, în jurul orei 22.30, tinerii au condus fata la domiciliul său şi i-au cerut să nu povestească despre cele întâmplate. Ajunsă acasă, fata s-a destăinuit părinţilor, care au sesizat poliţiştii prin apel la numărul de urgenţă 112. De asemenea, a fost solicitată şi o ambulanţă, victima fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale”, a relatat Simona Voicu într-un articol publicat în cotidianul Adevărul din data de 12 noiembrie 2014.
maria-ionescu
22 Iulie 2015