Un păr sănătos e un păr des şi frumos: Kitul anticădere păr – fiole din gama Gerovital Plant Tratament

Stress-ul şi alimentaţia dezechilibrată, dereglările hormonale, factorii genetici, înaintarea în vârstă sunt tot atâtea cauze ale căderii părului. Schimbarea anotimpurilor, care de cele mai multe ori ne tulbură echilibrul organismului în tranziţia de la un tip de vreme la altul, ne afectează şi ea podoaba capilară. Ca să o păstrăm intactă şi pentru a ne bucura de părul nostru frumos într-un mod foarte simplu şi eficient, Farmec a a dezvoltat, pentru gama Gerovital Plant Tratament, Kitul anticădere păr – fiole. Acest kit este un tratament cosmetic eficient împotriva căderii excesive a părului, adresat atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

Kitul anticădere păr din gama Gerovital Plant Tratament conţine 10 fiole de câte 10 ml şi are o concentraţie ridicată în complexe bioactive, ce încorporează oligoelemente, aminoacizi şi vitamine esenţiale. Aceste ingrediente acţionează împreună pentru a elimina cauzele care deteriorează rădăcina firului şi inhibă creşterea acestuia. Rolul lor este de a stimula circulaţia sângelui la nivelul scalpului şi de a regla producerea de sebum pentru a ajuta la creşterea părului şi întărirea rădăcinei firelor existente.

Pentru efecte optime, Kitul anticădere păr – fiole se foloseşte timp de 1-3 luni, în două cure de tratament pe an.

Conţinutul unei fiole se aplică o dată la două zile, masându-se uşor rădăcina părului. Nu necesită spălarea părului înainte de aplicarea fiolei sau clătire, iar între cure se poate folosi Serul Anticădere după fiecare spălare.

Gama Gerovital Plant Tratament conţine 21 de produse şi este structurată în funcţie de tipurile de tratament: regenerare, antimătreaţă, anticădere, anti-age, sebum control,întreţinere şi protecţie.
Create pe baza unor formule inovatoare în laboratoarele Farmec, produsele Gerovital Plant Tratament rezolvă un număr mare de probleme ale firului de păr şi scalpului şi se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

Kitul anticădere păr – fiole şi produsele Gerovital Plant Tratament pot fi achiziţionate din farmacii, magazine tradiţionale, în supermarketuri, hipermarketuri, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.