Surprize cu iz de sport extrem pentru Andra cu ocazia zilei de naştere

Senzaţii tari, lacrimi de emoţie şi bucurie şi multă adrenalină: Măruţă a reuşit să o surprindă pe bune pe Andra de ziua ei. De fapt, anul aceasta artista a sărbătorit de două ori. Prima oară la Paris, alături de Măruţă, pe 23 august, chiar în ziua în care împlinea 28 de ani şi 6 ani de căsătorie, iar a doua oară la Bucureşti, când soţul ei i-a organizat o petrecere surpriză la care au venit o mulţime de prieteni.

Primul cadou inedit pentru Andra a fost ocazia să îşi înfrângă toate temerile: ea a fost invitată să facă drumul până la locul petrecerii folosind două mijloace de transport pe care nu a mai avut  curajul să le încerce niciodată: motocicleta şi elicopterul. Reacţiile ei când a aflat de plimbarea cu iz de sport extrem au fost extraordinare şi a fost mandră că a reuşit să accepte provocările.

Surpriza cea mai mare a fost însă când a ajuns pe malul lacului Snagov, în mijlocul unei petreceri surpriză organizate chiar pentru ea.

“Andrei îi plac foarte mult surprizele şi mi-am dorit enorm să reuşesc să îi ofer o zi de neuitat. După reacţiile ei, cred că misiunea a fost îndeplinită! Pentru asta trebuie să le mulţumesc prietenilor noştri, toţi mi-au fost complici, dar şi lui David, normal.
A dat-o pe spate pe mami!”
a declarat Cătălin Măruţă

Acesta nu avea să fie însă decât începutul. Emoţiile care au încercat-o pe drum au făcut locul altora, create de invitaţii surpriză aduşi de grijuliul Cătălin să o sărbătorească. Balul a fost deschis de Clejani, care şi-au făcut intrarea într-un mod inedit. Luni, în prima emisiune din noul sezon “La Măruţă”, vedeţi momentul spectaculos şi aflaţi ce alte momente au făcut-o pe Andra să plângă de emoţie.
Minuni, surprize, vedete şi o seară magică, încântătoare, plină de energie şi de momente spectaculoase, luni, 1 septembrie, La Măruţă unde Totul e pe bune.