Și prinții își toarnă gheață pe cap: Albert de Monaco l-a nominalizat pe Hollande!

Prinţul a acceptat miercuri să ia parte la "Ice Bucket Challenge", care constă în vărsarea unei găleţi cu apă cu gheaţă în cap în beneficiul unei asociaţii de caritate, şi l-a nominalizat pe preşedintele francez François Hollande, relatează AFP, citată de Mediafax.

Într-o înregistrare video postată miercuri dimineaţa pe contul de Facebook al principatului, prinţul apare purtând o cămaşă albă şi le mulţumeşte în engleză celor care l-au nominalizat, şi anume fostului jucător irlandez de rugby Brian O'Driscoll.

"Sunt foarte fericit şi mândru să iau parte la acest proiect extraordinar şi aş fi fericit să fac personal o donaţie LSA" - Asociaţia de luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice (SLA), o boală neurodegerativă cunoscută şi sub numele de boala Charcot sau boala Lou Gehrig - afirmă Albert de Monaco.

"Aş dori să-l «nominalizez» pe preşedintele François Hollande din Franţa, (pe cofondatorul şi preşedintele) Philip Knight de la Nike şi pe prinţul Haakon din Norvegia", a continuat el.

"Să începem", spune el, după care ia o găleată cu apă şi şi-o toarnă în cap.

Nici nu apucă bine să exclame "Super!" că asupra sa este aruncată apa din încă două găleţi, de către persoane aflate în afara cadrului.