Seria săptămânală L.A. Clippers Dance Squad se apropie de final la E! Ultimul episod din sezonul 1 va fi difuzat duminică, 15 mai

Seria săptămânală L.A. Clippers Dance Squad se apropie de final la E!: ultimul episod din sezonul 1 va fi difuzat duminică, 15 mai, de la ora 22:00. Tot duminică, de la ora 14:00, va fi difuzat un maraton al întregului sezon.

L.A. Clippers Dance Squad ne oferă şansa de a afla în detaliu ce presupune statutul de membră a unei trupe de dans profesioniste din domeniul baschetului. De la audiţii şi repetiţii, la încercarea de a se împărţi între viaţa personală şi ambiţiile profesionale - toate sunt surprinse în această serie-documentar, care arată telespectatorilor cât efort trebuie să faci pentru a ajunge să dansezi pe terenul de la Centrul STAPLES din Los Angeles, în faţa fanilor baschetului, în postura de reprezentantă a unui important brand global.

Seria urmărește vieţile a șapte tinere care candidează la un loc în trupa de dans Clippers Spirit.

Emisiunea a început cu audiţiile din vară (unde fanii le-au văzut pe cele șapte candidând împotriva a sute de alte concurente care îşi doresc unul dintre cele 20 de locuri din trupă) şi continuă urmărindu-le de-a lungul întregului sezon dificil, în timpul căruia au fost supravegheate de noul director creativ, Petra Pope. Petra are un CV lung în domeniul baschetului profesionist şi a condus trupele de dans NBA ale echipelor Los Angeles Lakers, New York Knicks şi Brooklyn Nets.