Rihanna a izbucnit în lacrimi pe scenă - VIDEO

Rihanna a izbucnit în plâns în timpul concertului susţinut în urmă cu o seară la Dublin.

Fanii din întreaga lume sunt îngrijoraţi de reacţia Rihannei care nu reuşea să-şi revină pentru a cânta versurile piesei "Love the Way You Lie", scrie publicaţia DailyMail.

Artista de 28 de ani nu a oferit nicio explicaţie pentru această izbucnire emoţională pe scenă, iar unele publicaţii au menţionat faptul că Rihanna ar fi fost copleşită de faptul că fanii din Dublin au cântat atât de tare versurile melodiei sale.



De îndată ce a început piesa "Love the Way You Lie", Rihanna a rămas uimită de fanii care cântau cu patos versurile şi a devenit foarte emoţionată. Artista şi-a reţinut cu greu lacrimile şi nu a reuşit deloc să cânte primele versuri ale piesei, lăsând publicul să se ocupe de acest lucru. Ea a izbucnit apoi în lacrimi, încercând în acelaşi timp să-şi controleze emoţiile.

Chiar dacă nu a spus din ce motive a izbucnit în plâns, Rihanna a menţionat într-un interviu că reacţia fanilor irlandezi a fost mereu una aproape de sufletul ei.
"Nicăieri nu am întâlnit un public care să cânte atât de tare şi să sune ca o singură voce cum mi se întâmplă în Dublin. Multumesc mult de tot pentru asta!", a declarat artista pentru o publicaţie irlandeză.