Raluca Badulescu e in plin proces de transformare

In plin proces de transformare, Raluca Badulescu, cea carea suprprins publicul larg reusind sa scada in greutate peste 60 de kilograme, a primit un cadou inedit de la nasul copilului ei, Catalin Botezatu.

Pentru ca isi dorea buze o idee mai pline, Boote a luat-o de mana si a dus-o la cabinetul amicului lui, medicul Iancu Morad, unde si el isi face tratamente frecvent, si i-a facut cadou buzele mult dorite.

"Eu i-am zis ca are buze frumoase, dar nu ne-am inteles cu ea, asa ca decat sa faca vreo prostie sa se duca cine stie unde si sa-si faca niste buze ca doua "basti", cum imi place mie sa le zic, buzele alea mari si hidoase, atat de nefiresti, care parca sunt lipite de fata, am luat-o de mana si am dus-o la prietenul meu dr.

Iancu Morad in care am maxima incredere si care stiu ca intervine doar cu decenta si bun simt, ca prefera sa refuz paciente decat sa le transforme in monstri. Si i-a marit un pic buza de sus ca sa doarma linsitita! Am si asistat-o! Bine, ea zice ca nu se va opri aici, si sunt convins ca-l va teroriza pe Morad sa-i mai faca ceva. Oricum sunt mandru de Raluca, arata spectaculos, a avut o vointa de fier si s-a chinuit enorm sa arate asa, cine crede ca e simplu sa-ti tai stomacul se inseala, e alt om, e o femeie superba asa slaba, i-a crescut increderea in ea, e fericita, si asta de fapt e cel mai important, sa fim fericiti in corpul nostru fie el gras sau slab.
Tocmai pentru ca a slabit enorm are nevoie de cateva retusuri la fata, si stiu ca Morad e cel mai in masura sa le faca", a declarat Catalin Botezatu.