Olivia Steer, criticată pentru că recomandă produse alternative

Opiniile pe care vedeta le exprimă pe blogul ei au început să fie combătute tot mai des, din cauza convingerilor naturiste pe care le promovează constant.

În urmă cu cinci ani, Lavinia, sora Oliviei Steer, a încetat din viaţă, răpusă de cancer. De atunci, fosta vedetă TV a pornit o adevărată luptă împotriva acestei boli, a tot ceea ce înseamnă medicină tradiţională şi a început să caute informații care o ajută să înţeleagă mai bine ce poate face pentru a se feri de afecţiuni de tot felul, scrie ziarul Libertatea.

După mai multe postări controversate despre cancer și vaccinuri, soția lui Andi Moisescu a revenit cu un mesaj pe Facebook.

"Conjunctivita se trateaza cu miere", a scris ea. Monica Pop, un cunoscut medic oftalmolog, a replicat pentru ziarul Ring: "Orice fel de substanță care nu e destinată tratamentului oftalmologic poate provoca grave afecțiuni oculare. Am văzut oameni care au rămas orbi de la miere. Poate să se întâmple o nenorocire, să nu care cumva cineva să facă așa ceva! Trebuie să meargă la medic și niciodată să nu se trateze așa".