Oana Tache este trimisul special MTV Romania la MTV EMA 2015!

Unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale Europene ale anului urmeaza sa inceapa! MTV EMA 2015 va fi difuzat, in direct, din Milano, duminica 25 octombrie, de la ora 22:00, iar VJ Oana Tache este trimisul special al MTV Romania la unul cele mai importante premii muzicale din istorie!

Pentru Oana Tache este a 5-a oara cand se intalneste pe scena MTV cu nume mari ale industriei muzicale internationale. Oana a fost trimisul special al MTV Romania si in 2009 la Berlin, in 2010 la Madrid, in 2013 la Amsterdam, in 2014 la Glasgow, iar acum e gata sa ia cu asalt Milano si sa imparatseasca experienta din culisele MTV EMA.
 
Vj-ita MTV Oana Tache a fost implicata de-a lungul timpului in productii de succes si la ProTV: Vj Reporter la Vocea Romaniei, co-prezentator Sunt Celebru, scoate-ma de aici, Voice Over SuperTrip, actrita in Pariu cu viata, are in palmares peste 100 de interviuri cu artisti celebri si dj si zeci de emisiuni prezentate in peste cei 8 ani de activitate ca VJ MTV.
 
Oana Tache a stat de vorba cu: Shakira, Katy Perry, Pete Wentz, Placebo, Jonas Brothers, Green Day, Tokio Hotel, Joss Stone, Daniel Merriweather, Pixie Lott, Elena Paparizou, Dima Bilan, Backstreet Boys, David Guetta, Shaggy, Armin Van Buuren, Faithless, FatBoySlim, Paul Van Dyk, Tiesto etc.
 
“Pentru mine este o onoare sa reprezint Romania si MTV Romania pentru a 5-a oara la MTV EMA si sa ii aduc Innei trofeul pentru BEST ROMANIAN ACT direct de la Milano! Ma simt de parca as fi primit si eu un premiu, avand in vedere ca urmeaza sa ii vad pe scena MTV pe: Ed Sheeran, Rudimental, Jason Derulo, Ellie Goulding si Pharell Williams.

Promit sa ma intorc cu cele mai cool suveniruri pentru fanii MTV!”, a declarat Oana Tache.
 
În urma voturilor fanilor, Inna a fost desemnată BEST ROMANIAN ACT 2015 la MTV European Music Awards! Inna va primi trofeul de la reprezentanta MTV România, VJ Oana Tache.
 
MTV România va transmite premiile MTV EMA 2015 în direct de la Milano, pe 25 octombrie, de la 22:00!