Laura Cosoi a gatit sanatos pentru Transfagarasan

Laura Cosoi a fost invitatul principal al  primei editii  “Gatim pentru Transfagarasan”, ce a avut loc langa Catatea Poenari,( 38 de kilometri de Curtea de Arges), pe celebrul drum Transfagarasan, la hotelul Valea cu Pesti.

Vedeta a reusit sa se remarce printre jurnalisti si bloggeri culnari care au dorit sa isi arate talentele de bucatari in peraparera unor mancaruri numai din peste. Din meniu nu a lipsit calcanul, pastravul- “pestele-vedeta” de la Valea cu Pesti, somonul si nu in ultimul rand fructele de mare.

Dupa competitia culinara, Laura Cosoi s-a bucurat de frumusetea peisajelor din zona Lacului Vidraru si a muntilor Fagaras, loc minunat in care se afla, la o altitudine de 875 metri hotelul Valea cu Pesti.

Laura a fost de-a dreptul fascinata de frumusetea locului si a spus ca se va intoarce aici ori de cate ori timpul ii va permite: “ Esteo zona cu adevarat fascinanta.
Peisajul iti ofera o panorama minunata, asadar ma voi intoarce la Valea cu Pesti sa ma bucur de minunatiile naturii si de aerul curat cand timpul imi va permite acest lucru.”