"Lacrimi de Fericire" a lui Pepe este piesa primului dans in 2014

”Lacrimi de Fericire” este melodia momentului special pe care Pepe l-a pregatit pentru nunta lui, moment dedicat in totalitate Ralucai, sotia artistului.

Este singura piesa pe care Pepe a intepretat-o integral in acea seara de exceptie iar fanii s-au putut bucura si trai emotia in acelasi timp cu cei prezenti la eveniment fiindca a fost urcata pe contul de YouTube in chiar acele clipe.

“Lacrimi de Fericire” este scrisa integral de catre Pepe atat partea de compozitie cat si versurile apartinandu-i. Artistul rezuma in putin peste 4 minute tot ceea ce traieste din plin in aceste zile, “cele mai fericite zile” din viata lui.

Piesa a fost primita foarte bine de catre public si de catre fanii artistului.

Pe langa mesajele de sutinere si felicitare, Pepe a primit mai multe cereri pentru ca “Lacrimi de Fericire” sa devina melodia primului dans iar el a fost invitat sa o interpreteze in deschiderea mai multor nunti ce vor avea loc la sfarsitul verii si in toamna acestui an.

“Ziua nuntii a fost cea mai fericita zi din viata mea. Am parte in toata aceasta perioada de clipe extrem de frumoase. Ma simt implinit, ma simt iubit, o am alaturi pe Raluca, pe Maria, familia si foarte, foarte multi prieteni.
:) Avand aceasta stare si traind aceste lucruri, ideea de a face “Lacrimi de Fericire” a venit de la sine si la fel s-a intamplat si in ceea ce priveste partea de compozitie, muzica si versuri. Neasteptat dar foarte onorant in acelasi timp sunt cererile si invitatiile primite de a canta “Lacrimi de Fericire” in deschiderea nuntii pentru mai multe cupluri ce se vor casatori anul acesta. Ei vor ca piesa mea si a Ralucai sa devina melodia primului lor dans si acest lucru nu poate decat sa ma bucure foarte mult si imi da un sentiment de implinire profesionala.”