Fiica lui Whitney Houston a fost plasată în comă indusă

Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houston şi Bobby Brown, a fost plasată de medicii americani în comă indusă din cauza unei inflamaţii la nivelul creierului, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă în cada din reşedinţa sa din Roswell, sâmbătă dimineaţă.

Tânăra vedetă americană, în vârstă de 21 de ani, a fost transportată de urgenţă la un spital din apropiere, unde medicii au reuşit să îi stabilizeze funcţia respiratorie. Bobbi Kristina Brown a fost internată la secţia de terapie intensivă de la spitalul North Fulton din Roswell, un oraş aflat în apropiere de Atlanta, potrivit site-ului variety.com, citat de Mediafax.

Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o pe Bobbi Kristina Brown în cada din sala de baie, sâmbătă, la ora locală 10.30.

Tânăra era cu faţa în jos, într-o cadă plină cu apă şi nu prezenta semne vitale.

2012anul în care a murit Whitney Houston
Cei doi au telefonat imediat la numărul telefonic pentru urgenţe (911) şi au început imediat manevrele de resuscitare, pe care le-au continuat până la sosirea medicilor şi a echipajelor de poliţie.

Bobbi Kristina Brown a fost apoi transportată de urgenţă la spitalul North Fulton din Roswell, unde a reînceput să respire, iar medicii au reuşit să îi stabilizeze funcţia respiratorie.

Poliţia americană a declarat că acest caz face obiectul unei anchete aflate în curs de desfăşurare.

De asemenea, poliţia americană a efectuat o percheziţie în reşedinţa tinerei, căutând droguri, dar nu a descoperit astfel de substanţe, potrivit TMZ.com.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de doar 30 de centimetri.
Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o "moarte accidentală prin înecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină".