Fetele de la Amadeus, in premiera, in rochii de mireasa!

Cele patru artiste din trupa Amadeus au pozat, in premiera, laolalta, in rochii de mireasa. Ineditul pictorial a fost realizat in Gradina Botanica din Bucuresti, intr-un cadru feeric de primavara, pe gazonul proaspat, sub o mangnolie inflorita.

Imaginile spectaculoase sunt incluse in noul numar al revistei Ghidul Miresei ce va fi lansat in cadrul targului de nunti ce va avea loc la Romexpo, Bucuresti, de vineri pana duminica inclusiv.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis poarta superbe rochii de mireasa Bella Sposa si accesorii Preciosa din cristale de Bohemia. Sedinta foto, realizata de Marooni, vine sa sustina noul show concept pe care Amadeus l-a lansat special pentru nuntile din acest sezon.

Apreciate atat in Romania, cat si peste hotare, pentru muzica de calitate si spectacolele elegante pe care le ofera, cele patru artiste aduc un plus de pretiozitate nuntilor prin cele doua capitole ale show-ului lor: Classical Fairytale, in formula de cvartet, ideal pentru inceputul ceremoniei, cu vals si capodopere clasice, purtand rochii albe imaculate si inconjurate de gheata carbonica, iar apoi, dupa Valsul Mirilor, Amadeus The Show, in cadrul caruia canta, alaturi de un band live, atat la instrumente, cat si cu voce, cele mai iubite melodii de dans, dintr-un repertoriu de peste 120 de piese, ocazie pentru invitati sa danseze si sa aiba parte de o distractie memorabila.

Cea mai spectaculoasa varianta a show-ului lor este acela in care canta in fata unui ecran LED gigant pe scena, cu proiectii grafice 3D, si in care au un un glob cu oglinzi care ofera o atmosfera feerica in locatia evenimentului.

Avand o echipa de muzicieni profesionisti, artistele le ofera cuplurilor ocazia sa aleaga propriul Vals al Mirilor si chiar sa conceapa impreuna regia momentului.

“Avem o echipa – coregraf, regizor – cu care lucram pentru ca momentul sa fie impecabil si de neuitat.

S-a intamplat chiar sa compunem o piesa special pentru miri, pe baza povestii lor de iubire. Ne consultam cu fiecare inainte de nunta si ne adaptam repertoriul in functie de preferintele muzicale ale lor si ale invitatilor. Tocmai de aceea, nicio nunta nu arata la fel ca cealalta in cazul nostru. Totul este personalizat”, spune Andreea Runceanu, in interviul acordat revistei Ghidul Miresei.

Editia de vara  a Targului Ghidul Miresei, cel mai mare targ de nunti din Romania, se desfasoara intre 22 si 24 mai 2015 in Cupola Romexpo. Acolo vin cupluri din intreaga tara pentru a-si organiza intreaga nunta intr-o singura zi, economisind timp si bani destinati pregatirilor de nunta.

La targul de la Romexpo vizitatorii au parte de reduceri si ofere speciale: Money Back, pentru cei care cumpara direct de la targ, vouchere de 100 lei pentru toti vizitatorii, colectii 2015 – 2016 rochii de ocazie pentru cununia civila si nunta, selectia Top 100 Ghidul Miresei 2015 a celor mai frumoase tinute de nunta marcata prin esarfe roz Ghidul Miresei in interiorul expozitiei, Water Wedding – nunta in tendinte pentru 2015, preview la colectiile de rochii de mireasa 2016, precum si tombola Ghidul Miresei cu premii de peste 10.000 euro.

Mai multe informatii si detalii pe www.TargulGhidulMiresei.ro sau www.facebook.com/GhidulMiresei