Concerte @ Hard Rock Cafe

VINERI, 22 IANUARIE, ORA 22.30 – Concert POPAS BAND

Popas Band va aşteaptă la Hard Rock Cafe pe 22 ianuarie, de la ora 22.30, pentru o seară pe ritmuri de rock’n’roll. Îndrăgita trupa de cover-uri va interpreta, dintr-un playlist de excepţie, atât binecunoscutele hituri ale anilor ’60–’70, cât şi piese mai noi sau compoziţii proprii.

Popas este o trupa formată din oameni care nu mai cred în sintagma "ce vrea publicul". Fondată în 2006 de către Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foişorul de Foc), trupa are următoarea componenţă: Marius Popa - voce, Medéa Bălănică - voce, Bogdan Giurea - chitară, Florin Şerban - chitară, Gabor Pal - tobe, Nelu Niculae - bas şi Gabi Pindici - claviaturi.

Intrarea la concert este liberă.

 

SAMBATA, 23 IANUARIE, ORA 22.30 – 8 ANI DE HARD ROCK CAFE CU IRIS

Hard Rock Cafe Bucureşti aniversează 8 ani de la inaugurare, printr-un concert ce nu mai are nevoie de nicio prezentare! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 23 ianuarie, de la ora 22.30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre. Vino să te bucuri de un show electrizant şi să cânţi “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Baby”, “De vei pleca” şi multe alte piese ale îndrăgitei trupe, într-un show cu adevarat memorabil!

Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani.

Pe 23 ianuarie va urca pe scena din Hard Rock Cafe în formula sa de aur, care îi include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) şi Relu Marin (keyboards).

Evenimentul este cu atât mai special cu cât Hard Rock Cafe celebrează şi 8 ani de la deschiderea primului restaurant în România. În acest timp, restaurantul şi-a câştigat un public fidel, graţie preparatelor savuroase, a design-ului unic şi a colecţiei impresionante de instrumente muzicale şi articole vestimentare, care au aparţinut starurilor din lumea muzicii. Aici va aşteaptă chitara lui Bruce Springsteen şi a lui Richie Sambora, costumul lui John Lennon, geaca purtată de Michael Jackson în videoclipul “Beat It” şi multe alte piese ale unor artişti legendari.
Magazinul de suveniruri Rock Shop este un alt element atractiv pentru clienţi, iar showurile live, cu nume importante ale scenei autohtone şi internaţionale, conferă restaurantului Hard Rock Cafe un loc special în inima iubitorilor de muzică, de 8 ani încoace.


Biletele pentru concertul Iris din 23 ianuarie se găsesc la preţul de 55 lei pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


DUMINICA, 24 IANUARIE, ORA 21.00 – Concert LURA

Pe 24 ianuarie, la Hard Rock Cafe, una dintre cele mai populare voci ale stilului “morna”, originar din Capul Verde, LURA, cântă în premieră în România.

Născută în Portugalia şi cu origini în Capul Verde, cu 5 albume la activ, primul lansat în 1996, iar cel mai recent acum câţiva ani, LURA s-a consacrat în industria muzicală internaţională după ce a cântat alături de Cesaria Evora piesa Moda Bo, abordând acelaşi stil inconfundabil şi unic în lume, “morna”.
Lura oferă tempouri puternice şi pline de viaţă şi exprimă lacrimile tăcute ale unor cântece antice, secretele stilului batuque sau morna şi rugăciunea rebelă pe care o poartă în inima sa.

Noul său album este un dar celor care sunt familiari cu muzica din Capul Verde şi sufletul său universal, dar şi o celebrare a talentului muzical al artistei. “Heranca” laudă insulele şi explorează dilema antică a vizitatorului despre a vrea să stai când trebuie să pleci. Simbioza vocilor şi simfonia emoţiilor fac din “Heranca” unul dintre cele mai frumoase tributuri aduse Africii.

Biletele pentru concertul se găsesc pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe, la urmatoarele preţuri:
- acces general cu loc la masă (fumatori sau nefumatori) - 70 de lei

- VIP, cu loc la masă în faţa scenei – 95 de lei (doar 75 de locuri disponibile)
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


MIERCURI, 27 IANUARIE, ORA 21.30 – Concert HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA

Dacă crezi că un showman şi un playlist de top sunt elementele cheie pentru un spectacol de neuitat, vino pe 27 ianuarie, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe.
Protagonistul serii va fi Horia Brenciu, care, alături de HB ORCHESTRA, îţi va oferi un mix irezistibil de hituri internaţionale şi piese proprii. Ca să dansăm în voie, la acest concert nu vor fi mese în faţa scenei.

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la cele mai ritmate refrene lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima” şi „Hello”.

Biletele pentru showul din 27 ianuarie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară) şi la Hard Rock Cafe.
Biletele au următoarele preţuri:
- 50 de lei, fără loc, în faţa scenei;
- 100 de lei, cu loc în sală, zona de fumători sau nefumători.