Catalin Botezatu vrea sa-l aduca pe Mariano Di Vaio in Romania

Prezent cu echipa cu care a scos brand-ul de haine barbatesti semnate Louis Purple la celebrul trag Pitti Uomo de la Florenta, eveniment de moda care da ora exacta in moda masculina, Catalin Botezatu l-a cunoscut pe Mariano Di Vaio.

Fost model, italianul este la ora actuala unul dintre cei mai renumiti blog-eri de moda masculina, blog-ul sau adunand zilnic, in doar cativa ani de la lansare cateva milioane de vizitatori. Numai pe instagram are 3,7 milioane de oameni care-i urmaresc activitatea. Di Vaio este considerat la ora asta un trend setter, daca produsele unei companii sau ale unui brand apar pe site-ul lui, purtate sau recomandate de el, se spune ca in mai putin de o luna ii cresc vanzarile semnificativ, produsele ajung ravnite de toti barbatii pasionati de moda din lume.



"E un fost model care a ajuns mai cunoscut ca bloger, e considerat un fel de guru al modei masculine acum, cunoscatorii stiu ce spun, de aceea mi-am propus sa-l aduc in Romania sa fie gazda unei fashion party in Le Gaga. Mai multe detalii nu vreau sa dau acum, e un proiect iin derulare care sper sa puna si Bucurestiul pe harta oraselor cu barbati bine imbracati, pentru ca noi chiar avem multi barbati pedanti care fac mixuri vestimentare interesante", a declarat Catalin Botezatu.