Andra și Măruță au gărzi de corp

Luni noapte, la 03.30, un străin i-a aruncat în curtea casei o torţă. De atunci, el şi soţia sa, Andra, au bodyguard.

Surse din preajma lui Măruţă au povestit, pentru ziarul Click!, sub protecţia anonimatului, că deşi nu vrea să-şi panicheze rudele, acesta ar fi îngrozit de faptul că incidentul teribil s-ar putea repeta, aşa că şi-a sporit măsurile de securitate. El a acceptat pe loc propunerea trustului MediaPro de a se lăsa păzit de un bodyguard, iar soţiei sale i s-a angajat un şofer cu rol de gardă de corp, astfel încât aceasta să nu mai iasă din casă neînsoţită.

Fotoreporterii Click! au surprins-o, miercuri, pe Andra la cumpărături la un supermarket din Pipera, unde s-a dus alături de bodyguardul angajat special, care face şi pe şoferul.

Bărbatul a ajutat-o pe vedetă să încarce cumpărăturile, iar apoi să le descarce acasă.

Bodyguardul nu a scăpat-o din ochi şi s-a uitat atent pe stradă înainte ca Andra să se dea jos din maşină. Vedeta, cam tristă şi cu cearcăne la ochi, a fost întâmpinată la poarta vilei de fiul ei, care a reuşit să-i smulgă un zâmbet cald.

Luni noapte în jurul orei 03.30, flăcările i-au cuprins gardul vilei din Pipera, acolo unde locuieşte, după ce un individ i-a aruncat în curte o torţă, mai precis o sticlă cu benzină, căreia i-a dat foc şi apoi i-a făcut vânt peste gard, după care a dispărut în beznă.
Măruţă susţine că toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de luat vederi şi le-a promis telespectatorilor că le va arăta în propria emisiune, la un moment dat.

Vezi în ziarul Click! mai multe imagini cu Andra păzită de bodyguard!