Adriana Bahmuteanu si-a prezentat cea mai noua colectie de haine la Festivalului designerilor din Romania

Adriana Bahmuteanu si-a prezentat cea mai noua colectie de haine la Romexpo in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului designerilor din Romania.

Prezentatoarea emisiunii „Necenzurat” a ales-o ca mireasa a colectiei sale pe Andreea Loulou, iubita lui Lazarus. Cele doua au semnat pe loc si un contract de colaborare avantajos. La finalul evenimentului Bahmu a primit chiar si o diploma din partea organizatoarei, Daniela Sala.

Andreea Loulou a purtat pe scena rochii semnate de Ionela Luncanu. Festivalul de moda independent a fost organizat de tanara creatoare de moda Daniela Sala care si-a prezentat si ea noua sa colectie de haine pentru sezonul tomna iarna 2015-2016.

Evenimentul a reunit o serie de nume din industria modei din Romania, precum: Anda Manescu, Simona Suhoi, Maria Toncean, Ionela Luncanu si invitatul special Adriana Bahmuteanu.

Evenimentul realizat de Ddaniela sa faca remarcate creatiile designerilor talentati din tara si ofera posibilitatea oricarui designer sa se implice in acest eveniment. La eveniment a participat si Simona Suhoi care si-a prezentat prima sa colectie de rochii pentru club.