O ajută Smiley pe fosta iubită să devină cântăreaţă?

Sânziana Negru, prezentatoarea postului Music Channel, s-a lansat ]n lumea muzicală. "Siella" este noul său nume de scenă, iar prima melodie se numeşte "Love in the air". În urma lansării,
Sânziana Negru, prezentatoarea postului Music Channel, s-a lansat ]n lumea muzicală. "Siella" este noul său nume de scenă, iar prima melodie se numeşte "Love in the air".
În urma lansării, lumea s-a grăbit să comenteze cum că Smiley, fostul său iubit, este cel care o ajută pe Sânziana să devină artistă. Mai mult, se zvoneşte că Smiley i-ar fi produs piesa cu care s-a lansat.
Potrivit presei tabloide, Sânziana îşi dorea o carieră muzicală încă de pe vremea când se iubea cu Smiley, dar acesta nu a vrut s-o suţină.
Acum, lucrurile se pare că s-au schimbat. Cei doi au fost zăriţi de mai multe ori împreună şi se zvoneşte că Sânziana a petrecut multe ore în studioul lui Smiley.
Dacă între cei doi este doar o legatură profesională şi de prietenie, nu avem cum să ştim, cert este faptul că în urma despărţirii dintre Smiley şi Laura, bruneta Sânziana are numai de câştigat.